Предполагамe, че нашите баби са имали щастието да водят здравословен

...
Предполагамe, че нашите баби са имали щастието да водят здравословен
Коментари Харесай

Диета за дълга коса: 10 храни, които помагат на косата ви да порасне

Предполагамe, че нашите баби са имали щастието да водят здравословен метод на живот за разлика от нас и по тази причина са имали лъскава и здрава коса. Но нашите забързани дни и похапване на крайник могат да създадат здравословното хранене доста комплицирана интервенция .

Затова доста дами се концентрират върху продуктите, които поставят върху кичурите си, с цел да реализиран баланс.

Несъмнено е правилно, че през днешния ден сме заобиколени от замърсяване, храним се погрешно, нямаме подобаващи физически занимания и какво ли още не. Но трансформирането на безредния метод на живот в здравословен може да направи чудеса за косата ви . Понякога, без значение какво прилагате върху косата си, косата ви няма да наподобява здрава, в случай че диетата ви е неправилна.

Без положителни хранителни привички е невероятно да постигнете мечтаните резултати, а точно дълга и блестяща коса.

Ако консумирате нужното количество протеин и кератин посредством диетата си, косата ви ще получи нужните помощи, с цел да стане блестяща, копринена, здрава и прелестна. Това значи, че е време и вие да дадете на косата си любовта, която тя желае и заслужава:
 10 храни, които оказват помощ на косата ви да порасне  10 храни, които оказват помощ на косата ви да порасне  10 храни, които оказват помощ на косата ви да порасне  10 храни, които оказват помощ на косата ви да порасне
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР