Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има

...
Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има
Коментари Харесай

Радостин Василев, Има такъв народ: До края на седмицата би трябвало да има готов кабинет с имена

" Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има подготвен кабинет с имена ", сподели пред публицисти Радостин Василев от " ИТН ".

Той уточни, че е решение на политическото управление дали още веднъж ще му бъде препоръчан министерски пост.

На въпрос дали чака мандатът за сформиране на държавно управление да бъде връчен до края на седмицата от президента, Василев отговори, че това е в прерогативите на президента.

" Когато го връчи, ние сме подготвени, несъмнено сме подготвени, допускам, че сме подготвени ", добави той.

Радостин Василев е част от контактната група на " ИТН ", която стартира среща с представители на " Демократична България " по политики в бранш " Правосъдие ".

Той разяснява, че по-късно през днешния ден на среща в офисите на Има Такъв Народ ще дойдат и представители на " Изправи се! Ние идваме! ". По думите му не е ясно по кое време ще се организира среща с Българска социалистическа партия по тематиката.

" В двете обединения застъпването на целите в този бранш е доста огромно - Специализираните съд и прокуратура, Висш съдебен съвет, КПКОНПИ, Закон за правосъдната власт. ", добави Василев.

Надежда Йорданова от " Демократична България " съобщи, че идват да си приказват " специалистите и ще обсъдят с Има Такъв Народ главните въпроси в стратегии на тематика " Правосъдие ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР