Предполагахме, че президентът ще иска да защити Конституцията в най-голяма

...
Предполагахме, че президентът ще иска да защити Конституцията в най-голяма
Коментари Харесай

Възраждане: Президентът не ни остави друго, освен да започнем подписка за българския лев

Предполагахме, че президентът ще желае да отбрани Конституцията в най-голяма степен, инициирайки референдум за опазване на българския лев. За страдание той отхвърли и не ни остава друго, освен да стартираме подписка. Нужни са ни 400 000 подписа. Сигурен съм, че ще ги съберем. Това разяснява Петър Петров от " Възраждане " пред NovaNews. 
Прочетете още
По думите му въпросът, заложен на рефендума, ще бъде " Да се резервира ли левът, до момента в който междинните заплати на българите доближат 90% от приходите в Западна Европа "?  " Ще предизвикваме референдум, който няма да е противоконституционен. Готови сме за договаряния с всяка парламентарна група, която е подготвена да разиска нашите визии за ръководство на България ", изясни той.

Според него Радев е отказал референдум с претекста, че е подписан контракт за присъединение към Еврозоната. " Само ще отвръщам, че Англия организира референдум и даже напусна Европейски Съюз, макар договорите си. Ще преговаряме единствено за връщане на златния запас, опазване на финансовата самостоятелност на България, непредоставяне на военна помощ и жива мощ на Украйна и преустановяване на закупуването на неизгодните нови 8 изтребителя ", съобщи Петров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР