Предполагаемото събитие се е случило на 1 октомври 2021 г.

...
Предполагаемото събитие се е случило на 1 октомври 2021 г.
Коментари Харесай

Експерт по оръжия Rust, обвинен в смъртта на снимачната площадка, е изправен пред ново обвинение за оръжие по несвързан случай

Предполагаемото събитие се е случило на 1 октомври 2021 година - три седмици преди стрелбата в Rust.

Адвокат на Gutierrez-Reed назова новото обвиняване безпричинно, заяви американският сътрудник на Sky News NBC News.

„ Специалният прокурор в този момент прибягна до покачване на обвиняване против Хана Гутиерес-Рийд за друго закононарушение, което не е обвързвано с комплекта Rust или отдалечено обвързвано с него. Следващата седмица евентуално ще бъде нещо друго, което ще измислят ", сподели Джейсън Боулс в изказване.

" Сега това се трансформира в цялостна клеветническа акция против Хана Гутиерес-Рийд и опит на прокурора да получи всяка допустима присъда, тъй като обвързваните с Rust обвинявания против Hannah са толкоз слаби. набор след стрелбата. Снимка: AP/Окръжен шериф на Санта Фе

Гутиерес-Рийд е упрекнат в непредумишлено ликвидиране при гибелта на оператора.

Алек Болдуин репетираше с револвер за сцена, когато реквизитният револвер гръмна, убийството на госпожа Хътчинс и раняването на режисьора Джоел Соуза.

Обвиненията против артиста бяха свалени през април, само че той към момента може да бъде изправен пред наказателни обвинявания за гибелта, като огромно жури беше помолено да прегледа случая.

< p> 65-годишният Болдуин настоя, че не е натиснал спусъка.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР