Предполагаемо взривно устройство е било адресирано до дома на Бил

...
Предполагаемо взривно устройство е било адресирано до дома на Бил
Коментари Харесай

Изпратиха подозрителни пакети до Барак Обама и Хилъри Клинтън

Предполагаемо взривно устройство е било адресирано до дома на Бил и Хилъри Клинтън в Ню Йорк. Това обявиха от " Сикрет Сървис ", представени от международните организации.
Подозрителен пакет също по този начин е бил изпратен и до някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама, заяви по-рано BBC. Това идва единствено два дни, откакто в дома на филантропа и финансист от маджарски генезис Джордж Сорос в Ню Йорк бе открита бомба.
Припомняме, че Бил Клинтън е някогашен президент на Съединени американски щати, а брачната половинка му се кандидатира за поста през 2016 година
The New York Times осведоми, че устройството е било намерено от техническо лице, което сканира пощата, изпратена до дома на Клинтън, който се намира на 65 км. северно от града.
В началото не беше ясно къде тъкмо са открити подозрителните пакети, отбелязва БГНЕС.
Според изказването на " Сикрет Сървис " първият пакет е бил открит на 23 октомври и е бил адресиран до госпожа Клинтън. „ Рано тази заран 23 октомври втори пакет, адресиран до резиденцията на някогашния президент Барак Обама, беше засечен от чиновник на " Сикрет Сървис " във Вашингтон. И двата пакета са били хванати, преди да бъдат доставени на получателите си. Тези, които пазиме, не получават колета нито има риск да ги получат”, излиза наяве от изказването на службите.
От ФБР разясниха, че са наясно с подозрителните колета и сега организират следствие.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР