Предполагаем космически обект изглежда се е разбил в покрива на

...
Предполагаем космически обект изглежда се е разбил в покрива на
Коментари Харесай

Мистериозен космически обект се разби в покрива на къща във Флорида

Предполагаем галактически обект наподобява се е разрушил в покрива на фамилна къща в Неапол, Флорида, оставяйки след себе си няколко въпроса и развалено жилище.

Миналия месец Джонатан Макдауъл, астроном в Центъра по астрофизика " Харвард-Смитсониън ", се включи в X, с цел да показа, че " палет с съоръжение " от космоса е навлязъл още веднъж в земната атмосфера, като изрече догадка, че евентуално е достигнал Форт Майерс, Флорида.

Suspected space object crashes through roof of home in Naples, Florida
— ₥ɆĐł₵ł₦Ɇ ₩ØⱠ₣ (@TheMedicineWolf)
Алехандро Отеро, притежателят на жилището във Флорида показа няколко фотоси на вредите по дома си, както и фотография на хипотетичните галактически парчета.

" Изглежда, че едно от тези части е пропуснало Форт Майерс и се е приземило в къщата ми в Неапол " , написа Отеро на 15 март.

Отеро съобщи, че очевидният галактически обект е " раздрал покрива " и е минал през два етажа на дома му, както и че обектът съвсем е улучил сина му.

Преди това Отеро твърди, че се е обърнал към НАСА за отговор, само че не е получил подобен. В изказване от вторник НАСА съобщи, че организацията " е събрала предмета в съдействие със притежателя на дома и ще проучва обекта в галактическия център " Кенеди " на НАСА във Флорида допустимо най-скоро, с цел да дефинира произхода му " , като добави: " Повече информация ще бъде предоставена след привършване на разбора. "

В изявление за телевизия WINK във Фет Миърс Отеро споделя, че е бил на отмора, когато се е случил случаят, само че синът му си е бил у дома и му се е обадил за вредите, като е споделил: " Нещо раздра къщата и по-късно направи огромна дупка на пода и на тавана. "

" Когато чухме това, си казахме, че това е невероятно, а аз незабавно си помислих, че е астероид " , споделя Отеро пред WINK.

Отеро споделя, че обектът тежи близо два кг и наподобява е с " цилиндрична форма ".

ABC News: Suspected space object crashes through roof of home in Naples, Florida
— SuperHits103.7COSYFM (@cosyfm)
" Имал е цилиндрична форма и по формата на върха може да се разбере, че е пътувал в тази посока през атмосферата. Каквото и да е изгоряло, се е основало в това изгаряне и е разтопило метала в тази посока ", сподели Отеро пред WINK.

При идването си в дома си Отеро сподели, че е " треперещ " и че е " супер признателен, че никой не е потърпевш " .

" Бях треперещ. Бях изцяло безверен " , споделя Отеро пред WINK. " Какви са възможностите нещо да се стовари върху къщата ми с такава мощ и да аргументи толкоз доста вреди? " , сподели той и добави: " Много съм признателен, че никой не пострада. "

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР