Предпочитам да постигнем грозна победа, а не да играем красиво

...
Предпочитам да постигнем грозна победа, а не да играем красиво
Коментари Харесай

Стамен Белчев си пожела грозна победа срещу ЦСКА-София

Предпочитам да реализираме грозна победа, а не да играем красиво и да загубим. Така Стамен Белчев отговори на въпрос на БНР на каква игра и резултат ще е удовлетворен от идния втори мач против ЦСКА-София.

Както е известно, преди три дни двата тима играха осминафинал от шампионата за Купата на България по футбол, в който " алените " завоюваха с 1:0 и се класираха за четвъртфиналите. Сега обаче Белчев се надява на друга развръзка против някогашния си отбор.

" Надявам се, че сме си създали нужните заключения и поучения и ще играем още по-добре за състезание. Мачът за Купата към този момент е в предишното и няма защо да се връщаме обратно. Тази среща за състезание има различен темперамент. "

" Ще играем и на различен стадион, а не в Кърджали. Затова и всички в Арда си пожелаваме колкото може по-бързо да се върнем и играем единствено в Кърджали домакинските си срещи. Имаме проблеми с осъдени и контузени футболисти, само че зная, че футболистите са подготвени да дадат максимума от себе си, с цел да завоюват този мач ", сподели Стамен Белчев.

efbet Лига 19 кръг, неделя 8 декември  Арда (Кърджали) 14:15предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР