Предпочитам да бъда комунистически следовател, отколкото комунистически пожарникар“. Тези думи,

...
Предпочитам да бъда комунистически следовател, отколкото комунистически пожарникар“. Тези думи,
Коментари Харесай

Рашков: Предпочитам да бъда комунистически следовател, отколкото комунистически пожарникар

„ Предпочитам да бъда комунистически следовател, в сравнение с комунистически пожарникар “. Тези думи, произнесени от Бойко Рашков, изцяло съществено прозвучаха от трибуната на Народното събрание, съобщи Трибюн.бг.

„ Когато говорите за полицаи, имайте поради, че засягате Младен Маринов, който е приключил милиционерско учебно заведение в Пазарджик “, съобщи още депутатът от „ смяната “ по време на дебатите по Наказателно-процесуален кодекс. Не е ясно за какво сътрудника му от ГЕРБ би се засегнал за определението „ полицай “. Роденият на 21 ноември 1971 година Маринов е едвам 18-годишен по време на рухването на комунистическия режим.

„ Предпочитам да бъда комунистически следовател, в сравнение с комунистически пожарникар “, продължи да разсъждава Бойко Рашков, който работи в продължение на десетилетие за комунистическите служби, а от 1981 година е следовател в Районна следствена работа в София.

„ Това, което смяната е внесла, е било по демократично време. Къде отивате обратно и в главите ви е единствено някакъв комунизъм, единствено това знаете. Това са правила от 1997-1999 година “, съобщи другояче в свое следващо изявление депутатът от Политическа партия.

Според Бойко Рашков повода за изявленията ГЕРБ е, че другите нищо не схващат от право и не са му съперници. Той разяснява, че изявления вършат хора, които са били носени от родителите си „ по това време “ и разбиране нямат от тогавашната правна уредба.

Маноил Манев от ГЕРБ напомни на Рашков, че има Закона за оповестяване на комунистическия режим за незаконен, и разкритикува политикът.

Тома Биков даде предложение Рашков и градинарят му да бъдат разследвани със средствата, които Политическа партия оферират.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР