Предпазва от визуално хакване и скрива екрана от хората наоколоPhilips

...
Предпазва от визуално хакване и скрива екрана от хората наоколоPhilips
Коментари Харесай

Philips 242B1V – осигурява дискретност с личен режим

Предпазва от образно хакване и скрива екрана от хората в близост

Philips 242B1V демонстрира качествени изображения с резолюция Full HD 1920×1080
(снимка: MMD / Philips)

MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори, разгласи новия 24-инчов LCD модел 242B1V. Проектиран, с цел да помогне на експертите да усилят своята работливост, до момента в който пази сензитивните данни и наличие от любопитни очи, мониторът идва с Full HD резолюция (1920×1080) и SmartImage за най-хубаво показване на изображения и видео.

Philips 242B1V обезпечава поверителност с лесния за включване персонален режим, който защищава от образно хакване и скрива екрана от хората в близост в откритите офиси и местата за взаимна работа. Тази новаторска функционалност е особено проектирана за компании и експерти, които се занимават с чувствителни данни и би трябвало да защитят тяхната конфиденциалност.

Режимът Philips Privacy Mode предлага интегрирано решение за отбрана, без потребност от неуместните протектори за екран. Само с натискането на бутон дисплеят става мрачен и едвам забележим от двете страни, до момента в който резервира ясна картина при фронтално наблюдаване.

Благодарение на нововъведението Philips Privacy Mode, единствено потребителят непосредствено пред екрана може да прочете наличието на екрана, възползвайки се от по-сигурен метод на работа.

Philips 242B1V основава ергономично и приветливо работно място
(снимка: MMD / Philips)

Докато оказва помощ за предпазването на данните на екрана, Philips 242B1V обезпечава и качествени изображение с резолюция Full HD 1920×1080 и IPS технология за необятно и тъкмо цветово възпроизвеждане и огромни зрителни ъгли от 178°/178°.

Освен с благоприятни условия за конфиденциалност, този нов модел е зареден с функционалности за увеличение на комфорта и основаване на ергономично и приветливо работно място. Дисплеят е екипиран с Easy Read режим за обезпечаване на прекарване като четене от книга и SmartErgoBase – настройваща се по височина стойка с опция за завъртане и наклоняване, която разрешава на потребителите да нареждат монитора на идеалното разстояние и позиция.

Philips 242B1V предлага и LowBlue Mode конфигурация, особено създадена за опазване на положителната кондиция, която понижава нездравословната синя светлина и FlickerFree технология, която отстрани трептенето и обезпечава удобна работа.

Стойката SmartErgoBase се настройва по височина, може да се завърта и накланя
(снимка: MMD / Philips)

Мониторът предлага три варианти за икономисване: LightSensor, Power Sensor и SmartImage технология. LightSensor обезпечава най-хубавата бляскавост с най-малко сила и работи за в допълнение понижаване на енергопотреблението, а Power Sensor засича наличието на потребителя и автоматизирано настройва яркостта на монитора, като я понижава, когато той не е пред екрана, за реализиране на по-дълъг живот и редуциране на сметките за електричество с до 70 %.

SmartImage е извънредна технология на Philips, която усъвършенства представянето на екрана. На база на разбора на показваното наличие SmartImage приспособява контраста, цветовото засищане и остротата на изображенията и видеото.

В допълнение, мониторът е енергийно-ефективен и подхожда на голям брой общоприети за отбрана на околната среда, в това число EnergyStar 8.0, EPEAT и RoHS.

Philips 242B1V ще бъде разполагаем на българския пазар от средата на юни т.г. на целесъобразна последна цена от 879 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР