Предпазните средства доказано спомагат за предотвратяване разпространението на корона вируса.

...
Предпазните средства доказано спомагат за предотвратяване разпространението на корона вируса.
Коментари Харесай

COVID-19 и маските: Полезни съвети

Предпазните средства потвърдено спомагат за попречване разпространяването на корона вируса. Това обаче не ги прави лесни за въвеждане като табиет, както са се убедили доста хора досега.
Практиката да се носи маска за понижаване предаването на микроби има дълга история в някои страни. Но за голям брой фамилии 2020 година ще бъде запомнена като първата година, в която са носили маски.
За да ви бъдем оптимално потребни - събрахме най-новата все още информация за маските и COVID-19.
Защо да носим маска Един от главните способи на разпространяване на COVID-19 е посредством капчиците, отделени от дихателната система, до момента в който хората приказват, кашлят или кихат. Макар проучванията да не престават, към този момент знаем, че вирусът се популяризира от хора, които не демонстрират признаци, което значи, че някои може да са заразни, без даже да го осъзнават.
Това е една от аргументите физическото разграничаване да е толкоз значимо на местата, където COVID-19 е необятно публикуван. Но защото не всеки път е допустимо да пазим отдалеченост от близките на оживени публични места, при сходни условия се предлага потреблението на текстилна маска, с цел да се пазим взаимно.
Кога не трябва да носитм маска Маски не трябва да се носят от лица, които не са в положение да ги смъкват без непозната помощ, в това число бебета и дребни деца, както и всички лица с дихателни проблеми.
Ако вие или член на фамилията ви има заболяване или увреждане, затрудняващо носенето на маска, посъветвайте се със фамилния доктор по какъв начин е най-добре да постъпите.
При правене на физически извършения изберете място, където не е нужно да се носи маска – да вземем за пример вкъщи или в (открито) пространство, позволяващо безвредна физическа отдалеченост от близките.

Как да носим вярно маската Правилното слагане, събаряне и предпазване на маската е значимо за запазване на вашето здраве и здравето на близките. Упражнявайте се в съблюдаване на този лист от правила със фамилията си, до момента в който ви стане табиет.
Когато си слагате маска  Преди да си сложите маската, постоянно измивайте ръцете си със сапун и вода.
Погрижете се маската да е постоянно чиста. Проверете я за разкъсвания и дупки. Не носете маска, която е мръсна или развалена.
Поставете маската по този начин, че да покрива компактно устата, носа и брадичката ви, без да оставя пролуки в профил.
Проверете дали дишате умерено.
Докато носите маска Сменяйте маската, когато се измърси или овлажни.
Не смъквайте маската под носа и брадичката си, не я вдигайте на челото – с цел да бъде ефикасна, тя би трябвало да покрива носа, устата и брадичката ви.
Не пипайте маската, до момента в който е на лицето ви.
Съвет : Ако вие и фамилията ви планирате да сваляте маските и след това да ги ползвате наново в течение на деня, носете със себе си чисти торбички за неведнъж прилагане, в които да ги съхранявате. Използвайте обособена торбичка за всяка маска в фамилията си. Когато поставяте или вадите маската от торбичката, хващайте я за ластичните примки или връзки (без да докосвате повърхността на маската), с цел да избегнете вероятно замърсяване. Не забравяйте да измиете ръцете си, преди да си я сложите.
Когато сваляте маската Измийте си ръцете, преди да свалите маската.
Свалете я, като я държите за ластичните примки или връзки. Избягвайте да докосвате предната ѝ част.
Измийте ръцете си, откакто сте свалили маската.
Текстилните маски би трябвало да се перат след всяко прилагане.
Медицинските маски са еднократни и би трябвало да се изхвърлят в затворена кофа за боклук.
За какво да внимавам, когато предпочитам маска? Много маски са оразмерени за възрастни и не прилягат добре на деца. Ако купувате маска, изберете такава, която да е по размер на детето ви. Независимо дали купувате или сами изработвате маски за децата си, проверете дали покриват устата, носа и брадичката им, дали имат пролуки в профил или пречат на зрението им. Убедете се, че детето диша умерено в маската, до момента в който върви с бърза крачка или приказва.

Маските не е наложително да са скучни Ако искаш с изключение на за отбрана, да използваш маската и да добави цвят към деня ти - можеш да се довериш на нашето предложение. С него ще изразиш това, което е прикрито под маската и по едно и също време ще предпазваш себе си и близките, носейки нещо занимателно като аксесоар. Пъстроцветните маски могат да бъдат открити на цени от 25 лв. за 100 броя, само че при декларирани по-големи количества, цената може бъде още по-ниска. Ако искаш да се сдобиеш с разноцветни, трислойни, еднократни маски за лице със документ съдебна експертиза, можеш да се обадиш на 
Предлагаме ти и специфични маски с нано технология , която улеснява дишането, в същото време не нервира кожата и не предизвиква дискомфорт в региона на ухото, който постоянно се следи при другите модели от плат. Атрактивните и комфортни нано маски се оферират на цени от 14 лв. за 9 броя , те също могат да поръчани в огромни количества на по-атрактивна цена. 
За оптималната отбрана, предлагаме да се доверите на медицинските маски със отбрана N99 или N95 с или без клапа, които са създадени в България. Цените им стартират от 3,50 лева за брой и могат да доближат до 4,50 лева за брой, според от типа на маската.
За поръчки можете да се обадите на този номер - +359 878 81 58 08.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР