Предотвратяването на картови измами ще е сред топ темите на

...
Предотвратяването на картови измами ще е сред топ темите на
Коментари Харесай

Конференцията DIGI PAY 2022 с решения за незабавни и сигурни плащания

Предотвратяването на картови излъга ще е измежду топ тематиките на петото юбилейно издание на бизнес събитиетоза сигурни и налични цифрови заплащания, което ще се състои на 5 октомври в Интер Експо Център.

На събитието ще бъде особено показана новата услуга на родна банка за напълно онлайн регистрация на нови бизнес клиенти, с разкриване на разплащателна сметка в лв. и деен достъп до онлайн банкиране.

Какво е бъдещето на сигурните заплащания в приложенията за чат? Защо пътят към превръщането на едно приложение в супер-ап минава през прибавянето на EndtoEndencryption, A2P messaging и P2P moneytransfers?

За първи път приложение за връзка ще показа концепцията за нов тип заплащания като. Представителище опишат по какъв начин единствено с няколко клика всеки към този момент може да ревизира и заплаща сметките си през приложението.

Конференцията ще открие госпожа Сю Перейра от Генерална дирекция за финансова непоклатимост, финансови услуги и финансови пазари в Европейската комисия. Тя ще засегне тематиката за използването на тактиката за заплащания на Европейската комисия, основни настоящи начинания, незабавни заплащания и обзор на актуалната инструкция за заплащанията PSD2.

Новости към законодателството, обвързвано с изкуствения разсъдък и идни начинания в областта на финансовите услуги
Всичко за Вашата сватба
ще показа евродепутатът Ева Майдел.

Подуправителят на Българска народна банка Нина Стоянова ще показа вижданията на страната за новите регулации на финансовия пазар.

Както всяка година Генерална дирекция за битка с проведената престъпност (ГДБОП) към Министерство на вътрешните работи ще показват новите трендове, свързани с мобилните sms излъга. За поредна година етичните хакери също ще създадат уъркшоп.

Ранните записвания за DIGI PAY са до края на август.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg