Предоставя удобството на 7,85-инчов XGA екранCube iPlay 8 е достъпен

...
Предоставя удобството на 7,85-инчов XGA екранCube iPlay 8 е достъпен
Коментари Харесай

Cube iPlay 8 – достъпен таблет с 4:3 екран

Предоставя удобството на 7,85-инчов XGA екран

Cube iPlay 8 е наличен таблет за забавление, в позабравения формат 4:3

Повечето мобилни устройства имат екрани със съответствие на страните 16:9, а в последно време наклонността е 18:9. Но какво ще кажете за таблет във формат 4:3? На пазара, въпреки и рядко, се оферират и сходни устройства.

Достъпният като цена таблет Cube iPlay 8 е ориентиран точно към потребителите, търсещи мобилно устройство с екран 4:3, който може да се окаже по-удобен при четене на книги и уеб уеб сайтове, при онлайн извършване на покупки и други приложения.

Силна страна на Cube iPlay 8 е сензорният 5-точков IPS екран с диагонал 7,85 инча и резолюция 1024×768 пиксела, който безспорно ще обезпечи пълноценно преживяване макар ниската цена на модела – малко над 50 евро.

Cube iPlay предлага прилична продуктивност за непретенциозни игри, видео, музика и сърфиране в интернет

Таблетът разчита на ултра-нисковолтов 4-ядрен процесор MediaTek на тактова периодичност 1,3GHz, допълнен от 1GB оперативна памет (RAM) и 16GB непрекъсната памет (ROM), с опция за уголемение с microSD карти до 128GB. Тези параметри ще обезпечат прилична продуктивност при нормалните приложения – видео, музика, сърфиране в интернет и непретенциозни игри.

Cube iPlay 8 разполага и с две камери – съществена с резолюция 2 мегапиксела и предна 0,3MP за видеочат. Това са скромни благоприятни условия, само че за устройство с цена от 50-на евро надали може да се чака повече от камерите.

Достойнство на таблета е съществуването на HDMI интерфейс, с помощта на който можете да наблюдавате изображението от Cube iPlay 8 на огромния екран на тв приемник, да вземем за пример. Налични са още microUSB порт за зареждане и продан на данни и 3,5-мм гнездо за слушалки.

Съдържанието на екрана на Cube iPlay 8 може да се гледа на тв приемника, с помощта на HDMI интерфейса

Комуникациите са подсигурени с двубандов 2,4GHz/5,0GHz безжичен модул Wi-Fi за 802.11a/b/g/n за достъп до интернет. Bluetooth 4.0 за синхронизация и продан на данни със съвместими устройства. В устройството са вградени представител и микрофон, както и GPS правоприемник.

Cube iPlay 8 работи под ръководство на операционна система Android 6.0 с многоезикова поддръжка. Батерията с потенциал 3500 мАч обезпечава до 7 часа за музика, 4 часа видео и 3 часа за уеб сърфиране, по данни от производителя.

Според последната актуализация на ценовата листа, Cube iPlay 8 се предлага за $59,99 (или 50,75 евро) в онлайн магазина GearBest при въвеждане на ваучър CubeiPlay, с безвъзмездна доставка. Устройството има размери 19,60×13,70×0,90 см и тежи 330 грама. В комплекта са включени USB кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР