Предложихме Мирослав Боршош, както и председателите на Съвета на директорите

...
Предложихме Мирослав Боршош, както и председателите на Съвета на директорите
Коментари Харесай

Румен Гечев: Лиляна Павлова е имала пълно основание незабавно да уволни Мирослав Боршош

Предложихме Мирослав Боршош, както и ръководителите на Съвета на шефовете на НДК, да дойдат и да чуем и тяхното мнение, тъй като при демокрацията сме длъжни да изслушаме мнението на всички, включително и на тези, които са подозирани в престъпление.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев след закритото съвещание на Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия при разходването на средства, предоставени целево на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. "Против предлагането бяха единствено сътрудниците от ГЕРБ. Те не се съгласиха, само че ние събрахме 10 гласа и шефовете ще дойдат на чуване в понеделник. От документите, които прочетох и това, което сподели госпожа Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила, съгласно мен тя сподели истината. Институцията, която демонстрира „ кой крив, кой прав “ е правосъдната система. Трябва да кажа, че тя е имала цялостно съображение неотложно да уволни Мирослав Боршош. Въпросът е за какво той стои там 2 години и нещо, носейки по 8-9 млн. загуби на НДК, което до тогава е било на облага. Той го е наследил с 6 млн. лв. и внезапно се появяват едни загуби за милиони, които са за сметка на българския поданик “, сподели още Гечев.

"Мирослав Боршош разгласи, че му е оказван напън и ние ще го питаме в понеделник кой му е оказвал напън. Не считам, че Боршош е работил самичък. Едва ли има естествен човек, който счита, че той е работил самичък. Този, който го е назначил, е очаквал съответната компенсация. Това при публичните поръчки не е ли ясно “, попита депутаът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР