Предложих на Джо Байдън тясно да съгласуваме политиките и мерките,

...
Предложих на Джо Байдън тясно да съгласуваме политиките и мерките,
Коментари Харесай

Фон дер Лайен предлага на Байдън съгласувани действия в Източна Европа

" Предложих на Джо Байдън тясно да съгласуваме политиките и ограниченията, изключително в Източна Европа ". Това съобщи ръководителят на Европейската комисия след диалог с американския президент. Тя регистрира, че двамата събеседници имат сходно стратегическо виждане за Русия, както и обща оценка за ситуацията в Украйна.
Председателят на Европейска комисия оповестява, че е поканила Байдън на международната среща за опазването на здравето в Рим на 21 май. Очаква се при първото си пътешестване в Европа като президент Байдън да взе участие също в срещи на върха на НАТО и Европейски Съюз в Брюксел, за които дати още не са съобщавани.
 Фон дер Лайен: Европейски Съюз и Съединени американски щати да си сътрудничат за цифровата стопанска система Фон дер Лайен: Европейски Съюз и Съединени американски щати да си сътрудничат за цифровата стопанска система
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи Европейският съюз и Съединени американски щати да си сътрудничат за основаването на " правил...
Двамата събеседници са решили краткотрайно за четири месеца, налагани поради разногласието сред Боинг и Еърбъс. Решението визира и произведения отвън самолетостроенето. По думите на Фон дер Лайен нататък въпросът следва да се реши с договаряния сред комерсиалните представители на засегнатите страни, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР