предложи много емоционални моменти и задоволи зажаднелия запалянко, който го

...
предложи много емоционални моменти и задоволи зажаднелия запалянко, който го
Коментари Харесай

Фарсът Евро 2020: Бе ли УЕФА "запазила" трофея за "домакина" Англия?

предложи доста прочувствени моменти и задоволи зажаднелия ентусиаст, който го чака една година повече от плануваното поради пандемията от ковид. В последна сметка завоюва втората си европейска купа след тази през 1968 година, побеждавайки на финала , която още веднъж не съумя да прибави този трофей в сбирката си.
Конспиративните теории за Англия на Евро 2020
Мнозина обаче се усъмниха във феърплея в това съревнование, както и в желанията на УЕФА. Конспиративните теории, че шампионатът е бил " непокътнат " за " трите лъва " нарастваха от ден на ден с всеки минал дуел, с цел да стигнат своята кулминационна точка преди огромния край на " Уембли " в Лондон, когато издания като " Гадзета дело Спорт " избухнаха със заглавия, че всичко е предрешено.
В последна сметка Гарет Саутгейт и компания не завоюваха трофея, само че бяха доста покрай това, като изгубиха след осъществявания на дузпи във финалния конфликт, приключил 1:1 в постоянното време. Последваха нападки на Острова за упоменатите тайни теории, само че истината е, че в действителност те надалеч не бяха безпочвени.

Факт е, че Англия бе тимът, който пропътува минимум километри в тази налудничава посред пандемия концепция Европейското състезание по футбол да се организира в над 10 разнообразни страни. Някои тимовете пътуваха над 10 хиляди километра, само че не и " трите лъва ", които играха всеки един мач по пътя до финала... вкъщи, на " Уембли ". Изключение прави единствено четвъртфинала против Украйна.
Така англичаните освен, че не страдаха от неприятната отмалялост от непрекъснатия път, само че и дежурно получаваха поддръжката от своите последователи, а и играеха на до болежка позната тревна настилка.
Разочарованието за Дания против Англия
Дойде време за полуфинала с Дания. На " Уембли ", несъмнено. В него двата отбора приключиха наедно 1:1 в постоянното време и изглеждаше като че ли мъчно " трите лъва " ще пробият положителната отбрана на съперника. В продълженията обаче бе отсъдена дузпа (104`). Изстрелът на Хари Кейн бе избавен от Каспер Шмайхел, само че при добавката британският нападател я вкара в опразнената врата.

Решението на основния арбитър бе доста мощно подложено на критика. Той отсъди дузпа за нарушаване против Рахийм Стърлинг, само че повторенията ясно демонстрираха, че това е прекомерно, прекомерно пресилено. Мнозина бяха уверени, че ВАР ще се намеси и ще анулира решението, само че това не се случи. А на Евро 2020 към този момент бяхме видели по какъв начин надалеч по-убедителни дузпи не биват дадени, даже и след намеси на ВАР.
Един от огромните доводи за какво УЕФА би желала да подари първа европейска купа на Англия бе позицията на държавното управление и на министър-председателя Борис Джонсън по значима тематика. Той се разгласи твърдо срещу концепцията шест от топ клубовете във Висшата лига да се отделят към Суперлигата на Европа. УЕФА и ФИФА " полудяха ", когато планът се задейства и клубовете оповестиха желанията си, само че точно англичаните първи напуснаха, а основна роля за това изигра и Джонсън.
Едва ли в миналото ще разберем сигурно дали Евро 2020 е било " капарирано " за Англия, още повече, че в последна сметка " трите лъва " не съумяха да се възползват от безспорните бонуси, а безапелационната Италия изцяло заслужи триумфа си.
Самото .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР