Предложенията, внесени от Русия в Съвета за сигурност на ООН

...
Предложенията, внесени от Русия в Съвета за сигурност на ООН
Коментари Харесай

Лавров: Предложенията на Русия за разрешаване на ситуацията на Корейския полуостров вече са в процес на работа

Предложенията, импортирани от Русия в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за разрешаване на обстановката на Корейския полуостров, са на масата за договаряния. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров при откриването на договарянията в Москва с външния министър на Северна Корея Чой Сонг Хуей, оповестяват съветски медии.

„ Ние постоянно сме се застъпвали за определяне на преговорен развой без никакви предварителни условия, с цел да реализираме дълготраен мир и непоклатимост в цяла Североизточна Азия ", сподели Лавров. „ Русия, без значение и дружно с Китай, внесоха съответните оферти в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, те са на маса за договаряния “.

" Трябва да признаем обаче, че политиката на Съединените щати и техните районни спътници за основаване на закани за сигурността на Корейската народнодемократична република въобще не е удобна за прогрес в позитивна посока. Ние ще продължим да призоваваме за отвод от всевъзможни стъпки, които водят до ескалация на напрежението “, сподели още Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР