Предложеният от Изправи се България за обща лява кандидатура за

...
Предложеният от Изправи се България за обща лява кандидатура за
Коментари Харесай

Никола Вапцаров призова Васил Терзиев на дебат за София

Предложеният от Изправи се България за обща лява кандидатура за кмет на София Никола Вапцаров прикани претендентът на ПП-ДБ и Спаси София Васил Терзиев на спор, в който да изложат вижданията си за бъдещето на София.

Във фейсбук обява Вапцаров се обърна към съперника си:

" Ако имат рецензии към нашите оферти и цели, дано това да стане на обществен спор сред претендентите за кмет. Призовавам господин Васил Терзиев да не бърза да бута монументи издигнати от дядо му, а да изложи вижданията си за бъдещето на София. Ако го е боязън от конфликт, може да прати и някой сътрудник да го съставлява. "

Повод за поискания спор стана отговор от страна на Борис Бонев от Спаси София, който подлага на критика концепцията на Изправи се България за безвъзмезден градски превоз, която Никола Вапцаров анонсира в свое телевизионно присъединяване в понеделник. В коментара си Бонев задава въпроси за финансирането на самодейността с увеличение на налози и орязване на разноски, на което Никола Вапцаров дава отговор, че смята за несериозно и махленско претенденти за локалната власт да вземат решение бъдещето на София във фейсбук постове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР