Предложението за въвеждане на смесено машинно и с бюлетина гласуване

...
Предложението за въвеждане на смесено машинно и с бюлетина гласуване
Коментари Харесай

БСП: Предложението ни за смесено гласуване е одобрено от Конгреса на партията

Предложението за въвеждане на смесено машинно и с бюлетина гласоподаване по избор на гласоподавателя е утвърдено още на съвещанието на конгреса на Българска социалистическа партия на 22 януари 2022 година, на съвещание на Националния съвет на партията, на Изпълнително бюро и след допитване до структурите. Това оповестиха от пресцентъра на партията, съгласно.

"БСП почита своите сътрудници и съблюдава съглашението посред им. Законопроектът е показан от ръководителя на партията Корнелия Нинова на съдружен съвет на водачите на партиите в държавното управление и е разискван на експертен съвет на обединението. Той не попада в съглашението за държавно управление, само че Българска социалистическа партия се базира на раздел III “Законодателна дейност” от него, според който всяка партия може да предлага собствен законопроект, откакто го показа пред сътрудниците ", декларират от левицата.

Уточнението е във връзка информацията, че Българска социалистическа партия е предложила ремонти с изборното законодателство, с което гласоподавателят може да избере по какъв начин да упражни правото си на избор - с хартиена бюлетина или машинно гласоподаване . Според в този момент настоящите текстове, бюлетини се позволяват единствено при проблеми със самите машини.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР