Предложението за създаването на държавна петролна компания е много интересно.

...
Предложението за създаването на държавна петролна компания е много интересно.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Горанов е вторият най-натоварен човек след Борисов в кризата, справя се добре

Предложението за основаването на държавна петролна компания е доста забавно. То пристигна изненадващо, тъй като държавни компании не са създавани в последните години в страната, сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.

Няма нищо непазарно в това да има държавна благосъстоятелност, тя се конкурира в с частната това е доста съответно и тъкмо предложение и ще свърши работа в няколко направления. Години наред който е на власт се бори да няма артел, само че в множеството случаи безрезултатно. Една такава държавна компания, която има компании и прави търговия на едро при едно тъкмо ръководство би помогнала да няма картел при цените, съобщи Цонев.

Покрай рецесията с ковид внезапно спадна търсенето на нефт и петролни артикули, само че страните, които го създават, към момента го създават и се стигна до парадокса петролът да е на негативни цени, тъй като при пониженото търсене тези страни стигат до липса вместимости. Ако България имаше нужните вместимости, можеше да направи добра договорка, означи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.

КРИБ поддържа основаването на „ Държавна петролна компания “

Ще обсъдим концепцията в ПГ, само че аз персонално ще пропагандирам сътрудниците да подкрепим предлагането, разкри той.

Въпросът за свалянето на Данък добавена стойност е доста противоречив, доколкото този налог е съществено перо в хазната. Миналата година организирахме поредност от срещи, с цел да забележим къде може да предложим да се вършат разнообразни ставки по Данък добавена стойност. В цялата рецесия другите браншове на стопанската система пострадаха друго. Някои си забавиха хода, на други обаче беше дръпната неочакваната спирачка – на заведенията за хранене и на туризма. Там ограниченията трябваше да бъдат малко по-силни и да бъдат преосмислени. Затова ние поддържаме свалянето на Данък добавена стойност за ресторантьорския отрасъл на 9% - той е част от туристическия, разяснява Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.

Той уточни, че Движение за права и свободи предлага Данък добавена стойност за детските артикули да бъде понижен на 9%. Тази концепция е обвързана и с една друга политика на Движение за права и свободи – справяне с демографската рецесия. Смятаме, че младите фамилии би трябвало да бъдат подкрепени. Тази мярка е ориентирана и към подкрепяне на младите фамилии, и към справяне с демографската рецесия в дълготраен проект. Затова тази мярка не би трябвало да е краткотрайна, а непрекъсната, сподели Цонев.

Попитан за оценка на работата на министъра на финансите Владислав Горанов, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи съобщи: "В изискванията на такава тежка рецесия финансовият министър е вторият най-натоварен човек след премиера. Той би трябвало да реши купища проблеми и е напрегнат. Мисля, че се оправя добре, въпреки че виждам че това му коства доста проблеми в последната седмица. Премиерът Борисов в прав текст му сподели, че той е началникът и мисля, че това реши казуса с мнението на финансовия министър за свалянето на Данък добавена стойност ".

По време на такава рецесия опозицията би трябвало да вкара в скоби рецензията към властта и да изкара пред скоби единодушието. Приоритетът би трябвало да е единодушието, а рецензиите би трябвало да са на втори проект. Хората и страната имат потребност от това единодушие в този миг. В този проект мисля, че и Българска социалистическа партия, и президентът трябваше да имат друго политическо държание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР