Предложението на принц Хари да поеме временна кралска роля, за

...
Предложението на принц Хари да поеме временна кралска роля, за
Коментари Харесай

Предложението на принц Хари да помогне на крал Чарлз беше „сигурно, че ще бъде отхвърлено“

Предложението на принц Хари да поеме краткотрайна кралска роля, с цел да помогне на крал Чарлз, не беше съществено, твърди кралски специалист.

Хари напусна поста старши член на кралското семейство с Меган Маркъл през 2020 година, само че желанието му да се върне, с цел да помогне на болния си татко, беше реакция на колене, кралският специалист и създател Том Куин извънредно споделя пред The ​​Mirror. Куин споделя, че Хари бил „ очевидно шокиран и смутен “, когато се обади по телефона с татко си и му сподели, че е диагностициран с рак и „ неотложно искаше да направи нещо практично, с цел да помогне “ на татко си в час на потребност.

Смята се, че Хари е предложил на монарха услугите си, с цел да извършва краткотрайна кралска роля, с цел да може кралят да се концентрира върху здравето си, откакто се качи на полет до Лондон от Ел Ей. 75-годишният Чарлз, който беше диагностициран с неразкрита форма на рак доскоро повече от две седмици, не извършва публични отговорности, до момента в който се лекува. Но Куин изяснява, че Хари е направил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР