Предложението на Кирил Петков към българските граждани да дарят по

...
Предложението на Кирил Петков към българските граждани да дарят по
Коментари Харесай

Иван Динев - Устата избухна срещу предложение на премиера

Предложението на Кирил Петков към българските жители да дарят по една заплата за закупуване на муниции за Украйна бе посрещнато остро от всички, даже от най-върлите му последователи досега. 

Много хора се изрекоха в обществените мрежи, а измежду тях се откроиха и мнения на известни персони у нас. Без терзание рапърът Иван Динев - Устата изрази позицията си по въпроса и се обърна непосредствено към Кирил Петков с шокиращи думи. 

" Г-н Премиер, ще се отзова на апела ви за подаяние, което ще се употребява, за закупуване на боеприпаси за Украйна. Мисля че една заплата не е задоволителна, ще даря цялата сума, с която ме подкрепя моята страна, откакто ми забрани да работя близо две " пандемични " години ", са думите на Устата във връзка предлагането на Петков. 

Бившата дуетна половинка на Софи Маринова недоволства от това, че по време на пандемията страната не направи нищо за него, откакто го остави наложително без работа. А в този момент от него и останалите български жители желаят да дарят парите си, което му се коства неуместно. Към поста му се причислиха хиляди, които го поддържаха и обявиха, че от две години са без приходи, само че никой не мисли за тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР