Предложението на ГЕРБ от снощи за коалиционно споразумение с ПП-ДБ,

...
Предложението на ГЕРБ от снощи за коалиционно споразумение с ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Сега пък Денков не ще коалиция

Предложението на ГЕРБ от нощес за съдружно съглашение с ПП-ДБ, което да подели министерските кресла, коренно трансформира целите на актуалното държавно управление набелязани преди 9 месеца. Това разгласи министър председателят Николай Денков преди началото на днешното съвещание на Министерски съвет.

Той изрично отхвърли сходен метод.

„ Фокусът се слага върху министерски кресла и битка за постове. Заявявам ясно, че не одобряваме такава замяна на целите. Нека да осъществим дилемите по този начин, както са сложени и при изискванията, които договорихме с ГЕРБ преди 9 месеца, едвам откакто извървим набелязания път за битка с корупцията и промяна в правосъдната система. През идващите няколко месеца сме подготвени да обсъдим с ГЕРБ по какъв начин да продължим напред “, сподели Денков.

Премиерът напомни направените стъпки за правосъдна промяна. Определи ги като „ незадоволителни “.

„ За да има правдивост, а не бухалки би трябвало да довършим дилемите. Последните разкрития за групите на нотариуса и на Пепи Еврото демонстрираха на всички, че правораздаването ни е превърнато в борса. Организирани групи с протекцията на политици са изпълнявали мокри поръчки пред необятно затворените очи на службите, прокуратурата и антикорупционната комисия “, разяснява министър председателят.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР