Предложението на БСП за промени за изменение и допълнение в

...
Предложението на БСП за промени за изменение и допълнение в
Коментари Харесай

Правна комисия няма да гледа днес по-тежки наказания за каналджиите

Предложението на Българска социалистическа партия за промени за изменение и допълнение в Наказателния кодекс не влезе в дневния ред на Комисията по правни въпроси по време на днешното и съвещание . Промените касаят наказванията за мигрантите нарушители. Така продълженията на " алените " ще се прегледат на последващо съвещание на отрасловата парламентарна комисия.

По време на дебатите за дневния ред на комисията и дали да се прегледат по-строгите санкции за мигрантите, юрист Петър Петров съобщи, че закононарушенията на по този начин наречените каналджии не се правят случайно, а с предварителна подготовка. Ако се търси резултатът на предварителната защита посредством тези нараствания на глобите, планувани в Наказателния кодекс, малко мъчно това ще се реализира , уточни юрист Петров.

Той настоя да не се включва предлагането на Българска социалистическа партия по време на днешното съвещание на правна комисия, а идната седмица да се прегледа както законопроектът на левицата за промени в Наказателния кодекс, по този начин и този на " Възраждане ".

Милен Матеев от " Продължаваме промяната " също настояха да се изчакат всички мнение по законопроекта за Наказателния кодекс, както и всички депутати да се срещнат с тях, с цел да се обсъдят. Не би трябвало през днешния ден незабавно да го разгледаме, а да го оставим за последващо съвещание на комисията, настоя Матеев.
 Нинова желае Народно събрание да придвижи промени в Наказателен кодекс против мигрантите
Нинова желае Народно събрание да придвижи промени в Наказателен кодекс против мигрантите

Държавата се е трансформирала в " гангстерски филм " - гонки, стрелби, а хората в граничните региони живеят в боязън

От Българска социалистическа партия настояха незабавно да се прегледа законопроекта за изменение и допълнение на Наказателния кодекс поради зачестилите трагични случаи.

Надежда Йорданова от " Демократична България " настоя за изключително съвещание на правна комисия в утрешния ден, с цел да се прегледат всички законопроекти на Наказателния кодекс. Председателят на Народното събрание Радомир Чолаков се учуди на настояването на Йорданова и добави, че не би подхванал подобен риск. Народните представители от комисията отхвърлиха предлагането на някогашния правосъден министър.

От Министерство на правораздаването също нямат готово мнение за промени законопроекта за изменение и допълнение в Наказателния кодекс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР