Предложението на бившите управляващи беше внесено в Народното събрание вчера.

...
Предложението на бившите управляващи беше внесено в Народното събрание вчера.
Коментари Харесай

ГЕРБ искат извънредно заседание на енергийната комисия заради тока за църкви и училища

Предложението на някогашните ръководещи беше импортирано в Народното събрание през вчерашния ден. Идеята е да бъде основан механизъм на компенсиране, който да е в цялостен размер на разликата сред прогнозната пазарна цена, избрана в решението на КЕВР от 1 юли и приблизително месечната цена на “пазар ден напред” като цената на компонентата “енергия”, заплащана от небитовите крайни клиенти, да не може да е по-ниска от избраната планирана пазарна цена в решението на КЕВР на общини, лечебни заведения, учебни заведения, детски градини, читалища и театри.

Делян Добрев стимулира предлагането с невъзможността на тези обекти да генерират доходи, посредством които да компенсират високите сметки за електрическа енергия.

Днес от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков близо половин час подлага на критика новите ръководещи, предходния длъжностен кабинет и “квазимнозинството” в Народното събрание в безучастие във връзка с възходящата енергийна рецесия, до момента в който от ГЕРБ предупреждавали, че би трябвало да се вземат ограничения.

" Предлагаме Ви план за решение, тъй като Вие не оферирате решения ", по-късно в декларация от трибуната на Народно събрание съобщи Тома Биков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР