Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство, известно в

...
Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство, известно в
Коментари Харесай

СГП: Гешев да поиска имунитета на Борисов заради БарселонаГейт

Предложението е направено по отношение на досъдебно произвеждане, известно в медиите като „ Барселонагейт “, по което са събрани доказателства по смисъла на член 219 Наказателно-процесуален кодекс за осъществено закононарушение по член 253 Наказателен кодекс от народния представител (пране на пари).

 

Това е следващото развиване по абсурда с къщата в Барселона, който замеси името на Бойко Борисов в скица за пране на пари. Години наред не бе ясно какво тъкмо се случва и работи ли прокуратурата по следствието, само че след хипотетичния атентат против основния прокурор Иван Гешев и разгоралята се война сред него и Борислав Сарафов се заприказва, че обвинител №1 съзнателно държи на трупчета делото по БарселонаГейт. Сарафов също така съобщи, че с него се е свързал човек, който му е споделил, че следствието би трябвало да бъде прекъснато. 

Междувременно от прокуратурата отхвърлиха тези обвинявания. За да поддържат казаното разгласиха и прессъобщение, в която обясниха, че по проблема се работи интензивно и се превеждат задгранични документи. Малко по-късно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бе привикан на разпит.

Къщата в Барселона, която попадна в епицентъра на големия скандал дружно с Борисов, бе населявана от моделката Борислава Йовчева, за която се твърди, че има дете точно от водача на ГЕРБ. Самият той е отричал неведнъж.

 

Вчера разпитан за случая бе и предприемачът Александър Сталийски, апетитен за един от най-близките хора до водача на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР