Предложение за правителство сигурно ще имаме, но правителство едва ли.

...
Предложение за правителство сигурно ще имаме, но правителство едва ли.
Коментари Харесай

Арман Бабикян: ГЕРБ няма никакво намерение за пречистване, а другите партии не намират път едни към други

" Предложение за държавно управление несъмнено ще имаме, само че държавно управление надали. Не имам вяра да се стигне до кабинет с ясна посока за реформиране на страната ", съобщи пред БНР пиар специалистът и някогашен народен представител Арман Бабикян.
Според него изборната интензивност на възможни нови избори ще е още по-ниска:
" Имаше 4 опита, в които хората, които желаят да трансформират режима, завещан от Борисов, имаха опция да дадат явен сигнал, че би трябвало дружно да се съберат, с цел да дадат новия модел на ръководство на страната. Това не се случи. След което се изненадват от резултатите след изборите. Това е леко глуповато прекарване. Не виждам и по какъв начин да стимулират гласоподавателите, откакто повтарят едно и също упражнение толкоз пъти, очаквайки, че самото осъществяване на изборите ще даде отговора. Отговорът е в тях и никой не може да създаде това обединяване вместо тях. Така че ще става все по-слаба интензивността ".
В предаването " 12+3 " Бабикян изрече мнението си, че хората са изморени от безсмислието, което създават политическите водачи.
" Тези политически сили, които имат общо между тях, не се събират преди изборите, след което биват поставяни в обстановка като днешната - да се наложи да договарят с такива, с които нямат общо ", изясни той.
Имаме 2 генерално разнообразни показа за страна, уточни пиар специалистът. По думите му едната е визията на ГЕРБ - на феодалната сграда на обществото с диктата на един човек от горната страна. Другата визия е безусловно друга, добави той и изясни:
" Няма по какъв начин тези две показа да се съберат една с друга, откакто ГЕРБ няма никакво желание за филтриране или най-малко не показва такова, а другата група от партии не намират път едни към други ".
Според Арман Бабикян за президентска република е комично да се приказва: " Ние към този момент едноличен шеф на страната сме имали. Опазил Бог, остава и да го узаконим ".
Партийната система и самите партии от вътрешната страна може да се трансформират под натиска на жителите, изрече мнение някогашният народен представител. Според него не се прави разлика сред персонален партиен интерес и народен интерес.
Свидетели сме били на доста рецесии и все пак път се намираше, напомни още Арман Бабикян и сподели:
" Когато нещата опират до народен интерес, се постановат жертви. Тук имаме хора с извънредно дребна неустрашимост и не са подготвени да вършат жертви ".
Нужна е рационализация, промяна в правораздаването, безапелационен е Бабикян и акцентира:
" Слушам към този момент 2 седмици какъв брой е значимо да влязат парите от ПВУ в България. Ще влязат, несъмнено. Но същите мутри и мафиоти са в България, същите олигарси. Кой ще прибере тези пари? Да не се заблуждаваме ".
Бабикян съобщи, че партията " Ние идваме! " обмисля присъединяване в последващи избори. Самото наличие в Народното събрание не носи смяна, безапелационен бе той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР