Предложение за обезпечителни мерки срещу четирима, които се разследват за

...
Предложение за обезпечителни мерки срещу четирима, които се разследват за
Коментари Харесай

Прокуратурата в Скопие предлага обезпечителни мерки за участници в побоя над българските фенове

Предложение за обезпечителни ограничения против четирима, които се проверяват за присъединяване в побоя над български гражданивнесе Основната прокуратура на Скопие в Основния углавен съд на града, съобщи Нова ТВ. Сред потърпевшите има и българин спрободна рана.Инцидентът станакрай комерсиалния център " Чаирчанка ", оповестиха от прокуратурата в Скопие.

" Има основателно съмнение, че хора на възраст от 28 до 32 години са взели участие във физическа разпра с почитатели на БФК „ Левски “, с което са направили закононарушение ", се споделя в известие на държавното обвиняване на районен съд Македония.

Обезпечителните ограничения са няколко типа - обвързване да се явяват от време на време за среща с длъжностно лице в Скопие, краткотрайно лишаване на документи за пътешестване, както и възбрана за посещаване наспортни надпревари.

Установено е кой епряко отговоренза нанасянето на тежката телесна щета на българския жител, само че той към момента не е задържани се търси. Прокуратурата продължава да подхваща дейности по застраховане на доказателства за цялостното изясняване на събитието.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР