Предложение за брак развълнува Фермата и просълзи и най-закоравелите противници

...
Предложение за брак развълнува Фермата и просълзи и най-закоравелите противници
Коментари Харесай

Сватба във Фермата

Предложение за брак развълнува Фермата и просълзи и най-закоравелите съперници на романтиката. След като предходната седмица философът Иван Сапунджиев беше застигнат от трагичната новина, че майка му е умряла, в този момент в риалитито пристигна редът и на позитивните страсти.

Снощи феновете станаха очевидци на един от най-важните моменти за гримьорката Анита. Симпатичната госпожица с шарените плитки беше сюрпризирана от приятеля си Лъчо, до момента в който работеше в зеленчуковата градина и изобщо не очакваше да види обичания човек.

Лъчезар дойде по езерото с лодка, букет червени рози, пръстен и предложение за брак.

„ Помниш ли, когато ти дадох обещание, че няма да се разделяме? Искам в този момент и ти да ми обещаеш “, сподели Лъчо преди да падне на колене пред ревящата от благополучие Анита.

Двамата са разграничени поради риалитито единствено от две седмици, само че кандидат-съпругът отбелязвал всеки ден от календара до финала на шоуто, написа БЛИЦ. Именно мотото на третия сезон на Фермата – Ново начало, предизвикало Лъчо да се реши на значимата стъпка.

„ Гледах в утринния блок за предаването, за новото начало, говореха за главните неща в живота – семейство, близки. И ми щракна. А какъв брой пъти преди този момент те питах, все импровизирано. Е по-официално - няма по какъв начин! “, изясни по какъв начин се е решил на значимата стъпка разчувстваният Лъчо.

„ Мамо, тате, ще се женим! “, не се сдържа пред камерите и щастливата бъдеща младоженка, която издаде, че е чакала този ден от една година.

Фермерите към този момент познават Лъчо от непрекъснатите разкази на Анита за него. Те не пропуснаха да поздравят бъдещото семейство с крясъци „ Горчиво “, а измежду участниците към този момент беше определен и кум.

„ Предната вечер със Станислав се шегувахме, че ще ми бъде кум. Е към този момент, не е смешка “, реши Анита.

Дата за сватбата към момента няма, само че най-вероятно ще е след финала на Фермата. Освен, че Анита продължава напред в риалитито, част от гостите също са заети с огромния план. Младото семейство предложения на светлото събитие всички фермери, с цел да отпразнуват дружно новото начало.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР