Предложение направиха и от партия “Възраждане”, които издигнаха Цончо Данев

...
Предложение направиха и от партия “Възраждане”, които издигнаха Цончо Данев
Коментари Харесай

Официално: Никола Минчев е новият шеф на Народното събрание

Предложение направиха и от партия “Възраждане”, които издигнаха Цончо Данев за началник на Народното събрание. Той е приключил Стопанската академия в Свищов. Бизнесмен, който се занимава с частна активност. Дългогодишен управител в огромна интернационална компания. Предложението обаче бе подкрепено само от 13-те народни представители на групировката на Костадин Костадинов.

„ Днес слагаме началото на парламентарния живот на 47-ото Народно заседание. Ще работя за това българският парламент да бъде място за свободн и градивни диспути и полемики, в които ние да сътворяваме закони, които да ускорят развиването на страната ни и да я създадат пълновръстен член на Европейски Съюз “, съобщи новоизбраният началник на 47-ото Народно събрание и прикани разликите да се посрещат с почитание.

„ В удобното състояние сме, че неотдавна сме получили доверието на българите. Парламентът е висшата институция, която със своята активност подсигурява работата на всички сфери от правата на жителите до това да изведе България в челните места на Европа. С избора на 7 обединения, които да бъдат парламентарно показани, гласоподавателят чака от нас екипна работа, а не властнически решения, би трябвало да се съобразим с волята му “, акцентира той.

Минчев пожела на депутатите да работят в границите на един цялостен 4-годишен мандат и да възстановят духа на взаимното съгласие.

Кой е Никола Минчев?

Роден е на 13.09.1987 година, правист по обучение. Сферите му на работа като юрист са недвижими парцели, енергетика и общо корпоративно право.

Завършил е 91. Немската езикова гимназия в София. Висшето му обучение е по право в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Той е корпоративен юрист в " Джингов, Гугински, Кючюков и Величков ", считано за една от най-старите бизнес адвокатски адвокатски фирми у нас.

Минчев водеше листата на " Продължаваме промяната " за Перник.

Владее български, британски и немски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР