Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Мадона облечена като руска багеристка. Михова с червена къделя. Милото - турбо лесничей? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “


Кунчева възнаграждава с френска мода!



Едно красиво момиче с алена барета- от това има потребност днешната мода и Ивелина Кунчева ни го дава. На фона на Айфеловата кула, топ репортерката на Нова телевизия прави вежлив анализ на френската мода. Едрият пепит и съчетанието на алено и розово, сърдечният взор, любопитните коси, напуснали съсредоточието на баретата- всичко това ни връща в положителните времена на френската мода. Изглеждаща по този начин, девойка Кунчева може да посети салоните на хотел Крийон във френската столица или фамозната сладкарница Ла Карет, наоколо до мястото на този кадър. Защо не и да има основна роля във филм за любовта, невинността, приличието.

Елтън Джон, давай го по-скромно, апелирам!

Докторе на помощ, както се пее в една чалга ария. Сър Елтън Джон е жертва на фешън импровизация, която го прави да наподобява по едно и също време на починалата британска кралица и на кралица от тези, които танцуват в нощни клубове. Има нещо пренебрежително в това да се натруфиш в домакински халат и да окичиш деколтето с огърлие все едно си кмет на Мейфеър. Предната част на халата може да бъде употребена доста по-удачно за чергило на автомобил, комуто се постанова да преспи няколко нощи на улицата. Джони Мичъл пък е облечена по този начин, че човек си мисли, кое е наложило толкоз високо да бъде вдигната полата, съвсем до гърлото. Или е неточност на кройката или може би са жертви на тематично частно празненство, в което всеки би трябвало да играе подигравателен воин от приказка. Коя е приказката обаче, не ни е обещано да знаем.

Камелия увита в нечленоразделна дреха

Знае ли певицата Камелия, че на открито към този момент падна първия сняг, че температурите са под нулата а в дрехата и няма нула енергийна успеваемост... Чувал съм за икономии, само че тук икономията е просто неявяване на плат. Огромни дупки, открояващи телесни охолства, нелогични изрезки, в които отеква фешън изтощение. Дали пък певицата няма куче, което се е „ подписало “ в изблик на възмездие, когато го е оставяло единствено. Само по този начин си изяснявам нечленоразделно наръфаната дреха,от която наподобява и Камелия е сюрпризирана. До нея Супер Саш/ко, търси подобие по жанр с Филип Киркоров, може би Валери Леонтиев, все имена, за които модата май е форма на шегобийство. Гаджето ми, привикнал на всичко, се изненадва, че някой може да съчетае оранжеви ботуши с алено яке, с яка вид зебра. Не ми се ревизира кой е тъкмо Супер Саш, само че дано знае, че това към кръста му наподобява на пола на бездомница. Предпочитам да си доям аления хайвер с препечени филийки, в сравнение с да встъпвам надълбоко в този господин. Както и да звучи това.

Мадона с облекла, като съветска багеристка

Мадона мия, майко блага и „ ти огледало нямаш ли “, както се споделя по нашенски. Виждаме тук известната певица облечена в жанр “минавам замазката, изливам бетона и ходя на другия обект “. Да, но не. Тук просто очевидно става дума за бягство от действителността, която е надхвърлила 65 при една жена, която отхвърля да остарее. Карираната риза е последното, което си представям за дама, камо ли толкоз известна и позната с предизвикателния си театрален жанр. Огромният бял панталон в действителност свързвам със градеж, с бъркане на вар и киреч, с слагане на цигли и запълване на фуги. Тази фешън токата и фуга няма нищо с предстоящата от Мадона хармония, по този начин настоятелно прокламирана в дългогодишната и кариера. Плитките са не по-малко отчаяние за мен, привикнал да я виждам дръзка и пръскаща фантазии. А то, видите ли, наподобява на рускиня- багериска, тръгнала за първа промяна или връщаща се от нощна.

Михова с алена къделя. Милото - турбо лесничей?

Турбо крепко ми е и крепко благо ми е да разясня този кадър, в който Турбото и Милото се „ вършат “ на облечени. Лесничейската риза на Калин Сърменов не подхожда на звезден персонаж като него. Боби Турбото се приближава до Чая, само че е толкоз преврял, че медът в него не се усеща. Да го кажа простичко- всички носим черно като качим килца, само че считам, че за Боби би трябвало и едно покривало, вид Батман. Като машинист с дълготраен стаж споделям, че Албена Михова може да мине за контрольорка, само че якето би трябвало да е малко по-тъмносиньо. Обожавам синхрона сред червилото и къделята червени конци начело. Впечатляваща е прическата, на която давам едноседмичен период да бъде възобновена. Елена Атанасова носи дреха, в която евентуално са вложили бакпулвер- тя е бухнала, рошава, припомня на пяна, хвърлена върху кюмюр. Дрехата, не Елена.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР