Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Любо Киров - големи модни яйца, Гергана Стоянова - апетит за бяло, Стефан Илчев „лети“ с уморени крилa! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Забунова- чудесно отвоювана хармония
Много прелестен избор съгласно мотива, на бизнесдамата Юлия Забунова. Тя се е спряла на златиста рокля, която изцяло импонира на влиятелното събитие, в което взе участие и прави тържествена поръчка за една от най-забелязваните на състезанието Бизнесдама на годината. Съобразена с мотива е и прическата, в която постоянно участва дребна тиара, с цел да означи аристократичната принадлежност към Кралство Хармония. Вляво, Силвия Хрисимова- Шонлебе е още веднъж кралицата на вечерта с блестяща черна рокля и перли. Когато се споделя, че хубостта ще избави света, тук мога да преразказвам, че тези две дами могат напряко да го отвоюват.

Любо Киров- огромни фешън яйца

В горната част Любо Киров ми припомня на яйце. Не на варено а на Фаберже. Златистото яке подържа тази заблуда, само че дано положителният ми другар не взема това за комплимент. Знаем, че тези яйца са заоблени и сравнението с тях не е от изгода на суетни хора. Дали Киров е суетлив, мисля, че не щом се е посочил по този начин.  Големи яйца, както се споделя на немски. Гаджето, довършил пълнената чушка, се жабури с бяло вино и изфъфля нещо от сорта, че какъв брой ли пълнени чушки е изял Любо с цел да му е по този начин издуто коремчето. Аз мисля, че просто производителите на блузи не ги вършат както едно време, да кажем преди 15 години. Тогава на Любчо му седяха добре. Панталонът прецаква цялата работа стартирана от златното яке. Той е всекидневен, подобаващ за бране на гъби или жълт кантарион. Прическата е... ще замълча поради старите ни мемоари. Прическата ще премълча, само че брадичката не- единствено ще кажа, че на Любо Дяковски брадичката му отива повече, макар че е „ купена от същата витрина “ Гаджето пита Дяковски брат ли е на Люси Дяковска. Не, майте шатсе -  татко и е. Леле, пропуснах обувките, само че ме домързя.

 

Гергана Стоянова- вкус за бяло

В чаршафен захлас, актрисата Гергана Стоянова театралничи цялата в бяло. И по какъв начин не, като бялото е цветът на невинността, въпреки на мен да ми носи чувство за перилни препарати, щипки и шир. Да, и за центрофуга, в която одеве е минало облеченото. Поемам риска да настоявам, че шапчицата е ужасна и напълно не на място. Жените, притежателки на красиви коси, не биха се подложили на подобен естетически автотерор. Стоянова е седнала или клекнала в неуместна поза, която уголемява глезена а панталонките го довършват. Не зная била ли е съвременна сходна кройка, само че съм виждал готвачи и кухненски личен състав с сходни. Сакото ми подхожда, косите наподобяват прясно боядисани, вижда се положено усърдие, само че бих споделил, без голям резултат. Гаджето се провиква от кухнята с половин пълнена чушка в устата, че един жълт шал би я освежил. Налях си бяло вино и помогнах на гаджето с втората чушка.

Стефан Илчев „ лети “ с изтощени крила.

От времето на Евгени Душанов не бях срещал подобен модел панталон. Което съвсем значи, че Стефан Илчев скоро ще стартира да се облича като Христо Кидиков. Харесват ми ангелските крила по сакото му, само че в случай че бяха на багажника на някоя Панамера. Иначе тук седят тъкмо като „ изтощени крила “ на който и да беше тази ария. Илчев ми се коства изпухкавял, евентуално поради което се облича в черно. Обувчиците са ми по този начин благи, изгубени в превода не, а в крачолите на този панталон. Сакото мяза на едновремешна антерийка, единствено дето не е с шевици и гайтани а с тези в действителност изтощени крила, лепнати като със златисто фолио на мястото си. Да каже човек, че от фалшификати на Онази певица са му поникнали криле, само че за какво в предната част а не на гърба, даже не се ангажирам да запитвам. Ситуацията ми припомня на Онази моделка, дето сподели в Биг брат, че си сложила била „ предни гърди “. Излиза ли от това, че Стефчо си е сложил предни криле в този подтекст?

Потници и кепета по наши звезди...

Ако е играл Пурко, Мунчо или различен печален воин, Куркински се е справил добре с облеклото. Но в случай че не- тоалетчето би седяло повече на някой пенсиониран надзирател. С това облекло върви каруца с четири клемии, на които се сушат шлифера и абичката му. Кепето на Куркински прави лицето му по-обло, в сравнение с едно лице заслужава а лицето Петя Дикова изцяло импонира на куркинските дрешки. Дикова е понижила „ нездравословните цветови излъчвания “ до това сако, в което се обитават криви бели райета върху цветови декор, подобаващ за плочки на баня от 60-те години. Мината ли е косата на Дикова на центрофуга или е попаднала на прохладен миг, фризирал я по този метод. Белият потник /какво друго би могло да е/, придава ежедневност на стила и по никакъв начин но по никакъв начин не подхожда на телевизионна водеща с несъмнено име. Мисля въпреки всичко като умел в тези неща, че облеченото от Петя Дикова може да се предложи за лятна униформа в градския превоз. Мисля си още, световното стопляне до какво е довело в дрешниците на някои хора...

Видяхте ли ръкавчетата на Мариус, а тези на Петя...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР