Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Ерген до ергена, като акушерки, Глория, къде са ти налъмите? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Папи Ханс - брат Мангасарян?

Приет ли е Папи Ханс в състава на братя Мангасарян или очите ме лъжат? Според облеченото тук, екранният симпатяга се е облякъл тъкмо както мургавите ни събратя биха се облекли на женитба. Кремавото сако, с ревери криле на гларус и карамфил в бутониерата могат да бъдат причислени още към изпълнителите на остарели градски песни, само че считам, че и те биха се замислили да го създадат. Зализаната прическа е още един признак на културите, които разказвам а отрупаната маса ме кара да съм мощно убеден в думите си. Косата с изключение на зализана, завършва суетното си странствуване в дребен, почтен кок. Мога да запиша час на приветливия ми другар и да поговорим за естетическото му клатушкане. Дотогава постановявам самоограничение от гледане на остарели ленти с надпис XXL, някъде там може да се корени стилното провинение, с което аз не съм склонен.

Сукмана на Зейнеб „ болен “ от едра шарка

Стават неточности, по този начин е, само че Зейнеб не е момиче за в черно и бяло. Познавам душата и, която е нежна като глухарче и цветна като дъга. Тогава, къде са тук тези характерности, с които допускам, всички я свързват? Сукманът, може би стилната и връзка с Ориента, би вървял добре в дрешник на по-зряла жена. Дори виждам в него госпожа Чакардъкова, единствено откакто добави някаква килимявка или подобаваща шапчица. Едрата шарка, от която е обзет текстила ми е неразбираема, разхвърляна, напряко ми идва да залея всичко със зелено мастило, все едно Баския ми е бутнал ръката, изтощен от стилната досада на всички места. Чантичката на Зейнеб е прекомерно дребна и не импонира на грандиозния сукман. Сандалите може да са комплект към облеченото, само че аз бих ги държал по-далеч от него. 

Борисова и Терзийска изискан в разнообразието!

Номинираната за Бизнесдама на годината 2023- Evolution, Камелия Терзийска безусловно цъфти в тази прелестна лятна рокля. Бялото се укрепва от изключителния декор а маковете плуват в безбрежието на плата. Преуспялата дама е съчетала всичко да е в звук с цветния парад- от чантичката, до обувките. Харизмата и добавя цялото усърдие и съставлява финалните камбани в този избор. Дизайнерката София Борисова е стилна по един типичен метод. Тук следим едно отдръпване от концепцията за младоженка, тя е еволюирала също в грим, прическа и светско държание, което заслужава овации.

Ерген до ергена, като акушерки...

Дан, дан, дан- отеква в очите ми това бяло, като че ли поделение гинеколожки са си дали лятно празненство. Вляво- каква подобаваща позиция, Виктор разпищолено е разкрил телце, като е застанал в поза, все едно театралничи до Грета Гарбо. Той самият  има нещо от Грета, само че за това различен път. Постановката на ръката и пръстите му демонстрира „ копие под индиго “ на жестове сред почитател и звезда, когато се селфират. Евгени, моят неотдавна фамозен съименник, също в бяло, си е сложил шалче, само че на мен то ми наподобява като компрес с хардал. Хубава мъжка компания, липсва някой розов бански за многообразие. И още веднъж дан- дан- дан, нещо в средата ми демонстрира, че трима мъже постоянно са по-добре от двама. Или най-малко от двама мъже и половина.

Глория, къде са ти налъмите?

Дънковото яке на Ивана преподписва стилната и декларация, съгласно която тя е при започване на своята кариера. Не мисля, че дами би трябвало да носят дънкови дрехи, изключително такива с бродерия. Това в действителност не е фешън. Под него, певицата е сложила черна блуза с дантела а тя изисква по-благородна текстилна компания. Панталонът не се връзва с дънковото събитие, несъмнено и е станало студено и го е взела назаем от Стояна. Госпожа Глория свети в розово върху този калдъръм,  на който най- паче подхождат налъми. Опитът за международна грациозност потъва в зародиш, в случай че приемем за изкуствен декор на роклята керемидите и чардаците зад нея. Металните проблясъци  не вършат обстановката по-добра, те единствено акцентират, че за фешън икона би трябвало повече усърдие и опит.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР