Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Кичка с ботушите на Доли Партън, Миро, отличен 6 за фотошопа, Джизъса като сгоден футболист и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Кичка с ботушите на Доли Партън

Кичка наподобява на част от група съученици, събрали се в учебния двор за 35 години от довеждане докрай на гимназията. Бодурова е в странна рокля, в която нито размерът ми се коства точният, нито кройката, нито къдрите. Прическата приближава певицата до колежката й Доника Венкова, а ботушите варират някъде сред Доли Партън и Роси Кирилова. Колието ми наподобява на купчина кюмюр, забравена от предходната зима. Гала да е била скоро в Швеция? Водещата е съвсем „ боса по асфалта “ на личното си студио, до момента в който Кичка е в подготвеност да изкачва стилните хълмове с ботушите си.

Миро, отличен 6 за фотошопа

Дойде и моментът, в който да похваля Миро за безупречна визия. Браво, моето момче, за мен е чест! Сако в цвят шампанско, бяла риза, смелост в погледа гори... Знам, че отивам прекомерно надалеч да изтъквам Смирненски, само че младежът носи този взор, от време на време запокитен в небитието. Има някаква декорация – юларче в центъра на ризата, може да е ужасна светлосянка или извънредно фешън решение. Но общата ми оценка за визията на звездата е отличен 6. Гаджето се провиква, че би трябвало да слага отлична оценка и на фотошопа. Прав е. Правя го.

Джизъса като благоприятен футболист

С какво са ги убедили тези момчета да се облекат по този начин? Благой Георгиев - това да не ти е седмата женитба, издокарал си се като благоприятен... футболист. Зеленото някак мога да възприема, до момента в който къдриците на професионалния младоженец - не. Аръков с тези лабиринти обърква и в случай че стават за мъжко сако, са напряко неуместни, въпреки и съвременни. Черните ленти придават на Иво тип на планински хотел. „ Президентският апартамент - четвърти етаж, вляво. Благодаря “. Черните панталони са дълбоки като най-дълбоките води на река Вит. Господина по средата нямам достойнството да разпозная, само че толкоз ли е огромна потребността от здравно лице за стилните потребности на господата?

Джена с криле на желанието

Джена се е поставила в дънки, евентуално омалели, когато е била ученичка, по тази причина те през днешния ден са удължени, въпреки и малко неграмотничко. Викам си, Господи, дай ми криле (на желанието) и да отлетя от това място на престъпление. А, ето ги крилете, те били зад Джена. Не се сещам за фешън нещо, което да изясни тази визия. Обърнете внимание на кройката на бюстието или какъвто там дънков щит е. Прилича ми на свити от пране гащи, използвани неверно. Дънковото яке кудкудяка от болежка, превъртяно като че ли спагети в гевгир, варени повече от нужното. Липсва тук шише кетчуп, с цел да придаде малко усет и цвят на облеклото.

Конфискува се панталонът на Кристиан

Навремето споделяха, че всяка крива линия, успоредна на априлската, е права линия. Дали тук да не преразказвам по този начин - всяка претрупаност да се счита за мода. Да, но не. Прощавай, бай Бочаров, но си прав. Освен че са грозно ушити, тези панталони унижават чиято и да е визия. Кристиан Костов заслужава по-добро. Конфискувам този панталон в името на положителния усет и мога да му го върна прекроен.

Лилавата риза е минзухарче в злостната пустиня на облеченото. Този асър, прострян в качеството си на блуза или бюстие, той може да послужи повече за постеля пред мексиканска барака, в сравнение с за носене. Какво е това опълчване на стилната гравитация не разбирам. Обувките са танкове играчки, с които игра не трябва да има. Той е отишъл прекомерно надалеч, само че седи на едно място. Костов, звънни, като минаваш по „ Оборище “ да си поговорим.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР