Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Мария Илиева - тигрица в текстилна джунгла, Цитиридис да опита с „малка, черна рокля“ ? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “


Удивителна Бланшет. Браво!

Кейт Бланшет е удивителна в ролята си на диригент, във кино лентата Лидия Тор. В този кадър обаче удивление провокира неповторимото комбиниране на цветове и кройка, за което някой дизайнер се е справил чудесно. Сред красивото систематизиране на цветовете, дълбокото деколте не нервира. То контролира потока на райетата, с цел да не наподобяват те като пътна маркировка, само че като маркировка за сдържаност и жанр. Тънко коланче разпределя облеченото, черното и оранжевото, може би с интервенция на коралово в реализиране на цвета, тържествуват върху силуета на Бланшет. Заслужено отлично.

Мария Илиева - тигрица в текстилна джунгла

На пухена възглавница ми замяза Мария Илиева поради това, което е облякла. Помня в мамините ракли постоянно имаше една калъфка, която изглеждаше по този начин и най-после отиваше на дарак за чепкане. Много остаряла история, да не ви занимавам... Но, благодаря на известната певица, че ме върна към този спомен. Роклята, облечена от Мария ми пее рефрен от емилдимитрова ария – „ Сбогом Мария... “ Странно нещо са облеклата, както и в този случай- могат да те създадат да изглеждаш изключително. Цветовете следват логиката на джунглата- от изтощено зелено, до пребито лилаво. Никакво слънце не се процежда през шарките, обсебили плата по този начин, че чак най-после забелязах какъв брой фотошоп е употребен. Гаджето ми със умислен взор, до момента в който довършваше аления ни хайвер предположи- абе, дарлинг, тази не е ли онази... Да, благо, тази е Онази. Сбогом Мария, ти си смени роклята на потегляне. Благодаря.

Михаела по-близо до Марадона, в сравнение с Мадона

Гледам и нямам доверие на календара си. Тук Михаела Маринова имитира Мадона или са пристигнали фешън времена, които съм проспал? Бюстието да е извадено над бяла ученическа риза, не считам, че е сънувал и най-объркания дизайнер на света... Кожената баретка търси състрадание, възседнала тази инак красива главица. Коженият панталон е апотеоз на всичко, което една звезда от такава големина не трябва да носи. Минаха ли Капките? Да не би Маринова да е трябвало да имитира колежка от зората на попфолка? Някоя, която пее Зора е или Зор ми е...

Цитиридис да опита с „ дребна, черна рокля “?

О, пасторе Цидиридис, по какъв начин сте? Вие ли на Бог говорите или Той на Вас? Това изниква в главата ми, когато виждам този кадър, в който телевизионният водещ ми наподобява съвсем като църковен чиновник. Цялото му изражение като че ли казва- Покайте се, покайте се, идва второ пришествие. Може и по този начин да е, скъпи братко Николаос, само че преди второто пришествие, аз зървам фешън произшествие. Как и кому хрумна да те облекат целия в черно- можеше една синя вратовръзка за многообразие да ти намерят. Черното може да е стилно единствено под формата на дребна черна рокля, а поради някои телесни съображения, аз считам, че Николаос даже не трябва да пробва това. Макар, че може и да му се е желало.

Фики - с мъмрене за фешън безчинство

Черно и бяло във Фики се преплитат не, ами напряко са го оплели. Чаровният ми другар се е насадил на автентично кресло, което щеше да бъде още по-оригинално, в случай че десена му не съвпадаше с този на ризата. Лабиринтообразната шарка ми провокира цветова епилепсия и вместо да го мечтателствам, му се чудя и квас. Трогателно ще бъде в случай че това е издирван резултат и евентуално са употребявали част от тапицерията за ушиването на риза. Или некадърен фотошопист си е играл и е прекопирал шарките върху креслото или назад. Начинът, по който Фики е седнал, също кърти умивалници, не само че погледи... Това бабаитско изпружване не уйдисва на млад звезден кумир, по тази причина той получава едно дърпане на уши пред целия клас. Моето гадже вика да му дръпна друго нещо, само че за какво да му дърпам носа, не знам.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР