Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Гери Никол в разпищолен сексапил, Катя от Ритон - в люлякови нощи и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Гери Никол в разпищолен съблазън...

Помните ли Бони и тоалетчето и от предходния ми „ сериал “... Гери Никол повтаря тази симпатична неточност и наподобява като стартирана само че незавършена. Къде е тук грацията, къде е изяществото на една млада звезда, която въпреки да ми е чест посетител тук, е имала и доста положителни попадения. Някой ще каже, че това е секси, само че бих противоречал по няколко посоки. Горната част на дрехата наподобява на чардак, щръкнал над още незавършена къща. Долната част пък съпоставям с дола на тъмните сенки, както е разказан в псалм 23, само че да не въвличам набожност в нещо по този начин разпищолено. Три синджира фешън плебеи се стичат надолу по силата на земното привличане, само че дали притеглят някого, не мога да отговоря. Косите са три пъти „ леле, мале “ само че не знам това като комплимент ли да го насочва или като лека смешка. Позата на ръката, жанр „ отдаване на чест “ е малко несъответствуваща за жена- военачалник на българския хип хоп.

Катя от Ритон - в люлякови нощи

И, ето ни още веднъж след рекламите- време за отмора, което бях дал на дует Ритон. Вижда се, че мотивът е ежедневен, по тази причина не чакам от Катя визонено палто а от Здравко смокинг. Но, благополучен да им благопожелавам номинациите на БГ радио, единствено намеквам, че да се носи поло от дама по никакъв начин не е фешън. Особено в люляков цвят. Тук се сещам за вица, в който една ромка споделила на продавачката- дай ми, како, това люляковото поло. Продавачката и подала едно и ромката споделила, не това ма, това другото. Ама то е бяло бе госпожо. Ромката отсякла- е па, няма ли бял люляк ма... Нямам анекдот за Здравко, само че якето му е същински виц за очите ми. Господи, Едит, толкоз съм глупава... Чак в този момент видях люляковата шапка на певческата кралица. Ми то полото не било чак толкоз самотно, колкото изглеждаше преди да си сложа очилата. Гаджето ми споделя, че в Мюнхен не бил виждал такова поло с изключение на на една рускиня, която почиствала дома на баба му.

Принцеса Катарина и Ребека - стилните кралица на деня

Първата братовчедка на новия крал на Англия- Нейно Кралско Височество принцеса Катарина блесна в бяло на банкет в Лондон. За да бъде в звук с кралските вести, тя бе донесла със себе си шал с английския байрак, който я открои измежду останалите дами. Бялото е нов избор за аристократката, която е и кръщелница на българския цар Симеон Втори. До нея- домакинята на събитието- бизнесдамата Ребека Риофрио е с по-сложна фешън настройка. Тя носи приказно болеро, което и придава нужната царственост. То се спуска над кадифена рокля, която извайва силуета а разкроението в долната част го приключва ловко. Председателката на Британското парламентарно общество за мода, изкуство и спорт, е кралицата на тиарите, като празничният и избор бе един от най-успешните при нея за сезона.

Бойка на матура за нова фешън оценка

Не е ли доста бабешко това болеро върху Бойка Велкова... Пък и снимано на Бродуей, където към този момент не се виждат доста дълги рокли, но това напълно туристическо ми се вижда. И каква патетична поза, какво удовлетворение, допускам не от облеченото. Актрисата може би е имала други естетически проекти за себе си в Ню Йорк, само че ненадейно е застудяло. Иначе не мога да оправдая тази пелерина, която на пръв взор ми се коства вълнена. Видяхте ли коженото яке, което се връзва на бабината завивка по него, колкото маскарпоне на содена питка. Допада ми кокчето и предлагам на всяка българска звезда, която отиде в Голямата ябълка да си го направи. Ако бъда помолен да слага оценка на Бойка за тази визия, то тя няма да премине в идващия естетически клас.

Мария Илиева в шанелена придирчивост

Добре се е обзавела Мария с премия, само че дано и дам и аз една. За изцяло творчество в модата. Не бързайте да ръкопляскате, премията е за несправяне с нея. Мария е красиво момиче, само че си нуждае от съвет, какъвто не се ангажирам да дам. Просто регистрирам незабавната и потребност от стилист, а в случай че е сама на себе си такава-спешно да се самоотлъчи. Опитите за Шанел постоянно са ме въздействали умилително. Та тя е задоволително млада да се прави на зряла аристократка. От внушението за съвестност ме напушва смях. Смятам, че Илиева е задоволително сексапилна с цел да носи къси поли и великодушни деколтета. Голото пъпче и шанелената придирчивост не се връзват на никое място. Все едно да сложиш емблема Ферари на Москвич. Едно герданче се кандилка в стилната безпространственост на певицата, само че то е по-скоро като детайл от екзекуция, в сравнение с бижу. Хванало е за гърлото положителната ми другарка по този начин, че бих и се притекъл на помощ. Нека, който е най-близо до нея сега да я освободи от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР