Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: XXL гледки върлуват по Камелия, Цитиридис - помисли за „Мъже в розово“, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Ивана, Стояна - кого жалите, апелирам?

Съзерцавайки тази фотография ми хрумна стих със заглавие „ Ивана си Стояна думаше “. И за не омръзвам народонаселението, ще му спестя куплети и припеви. Ето, вляво, Стояна или е нахлузила калъф за тамбура или е имала неприятен фешън ден. Косите като че ли са престояли в центрофугата на раздрано бузуки, стенат и стържат погледа ми в катранено. Медальони като тонколони-монколони, се пъчат на предна линия, същински хотели за олинклузив. С Ивана имаме десетки общи мемоари, с цел да кажа тъкмо какво мисля, само че огромна част от него се вижда. Две забавни дами да се облекат в черно... Хю Хефнер нали от дълго време умря...

Цитиридис - намерения за „ Мъже в розово “

Аха да кръстя тази фотография „ мъже в черно “ и след това се сетих, че това ще звучи пресилено. Нека да бъдат в розово, де-е-е-е-е... Съвсем като две капки вода, Азис и „ момчето, което “,  за застанали в холивудска поза, обозначаваща всякаква липса на въображение съгласно мен. Преувеличеното мъжкарство подхожда ненапълно на Азис, само че при лицето вляво, то подухва мисли, облечени в състрадание. Ще нарека това- Болката отляво. Това сред нослето и устните мустак ли е или е неприятна сянка от осветлението? Николаос, на теб приказвам. Намирам за ужасна комбинацията на тъмносин костюм с черна риза, както и позата, която откроява фигура със залежала подръжка. Дънковата рекламация при Азис е дребната лъжичка катран  в празното от мед буре на предаването, тъй че – обличайте се както решите дами и господа, само че дано е в розово.

Михайлова възстановява алено - черното

Поетично комбиниране, подхождащо на характерностите на тази дама. Тя е номинирана в категория Дебют за Бизнесдама на годината, само че заслужава приз и за мода. Ежедневното и облекло впечатлява, без да разсейва от професионалните и качества. Мария Михайлова се оправя еднообразно добре в ролята си на млада бизнесдама от сладскарския отрасъл,  майка и брачна половинка с емфатичен усет и отношение към детайла. По време на откриването на своята сладкарница в Монтана и завод към нея, Михайлова блесна в алено и черно. Панталонът може да се назова новаторски. Кройката основава чувство за разкош и деловитост.

XXL гледки върлуват по Камелия

Тази фотография издава доста персонални послания, по тази причина няма да коря ненужно певицата. Ще се огранича да кажа, че десените жанр кравешко коремче въобще не са на мода, изключително за канапе. Комбинацията но Стендал в алено и черно също е доста обратно в класациите за положителни съчетания, когато касаят долни дрехи. Мрежестият чорапогащник, ах виждал съм такива в едни избрани списания, също към този момент би трябвало да е пенсионер по напреднала възраст. Какво прави красивата певица, облечена във всичко това? Като форма на вежливост бих приел гледката за интимно домашно облекло, само че в този момент виждам ботушите а с  ботуши до момента не съм виждал някой да си ляга в леглото. Освен в някои от тези филми, само че единствено за малко. Камелия, облечи се да не настинеш апелирам, не излизай по този начин на открито.

Мария Илиева в фешън дислекция?

Ако тази рокля беше текст, щях да го взема за следствие от дислекция. Така е объркана логиката и естетическият изказ. Дрехата кърви в горната си част, стича се неразбираемо за какво прибавен там червен цвят. Повече от сигурен съм, че с моите отсъстващи шивашки умения ще издокарам по-добре шева на долната част. Тя е приключена без доста усърдие и придава на роклята тип на провиснало перде. Разголените ръце се нуждаят от най-малко малко прикриване. Прическата не ми наподобява подобаваща за случая. Добрата вест е, че всичко това може да бъде показано на детско утро и матине с приятелки в мол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР