Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Бакалова - по-добре кич, отколкото без хич? Ивана да върви при Киркоров. С общ гардероб! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Бакалова - по-добре кич, в сравнение с без никак?

Гаджето ми доста се е отворил откъм български звезди. Разглеждаме онлайн какво се случва по света и у нас и той показва тази фотография. Бързо, споделя, коментирай това момиче. Ein madchen, прибавя във вълнението си и ние се пулим с четири очи и две чаши. Оказва се, че това е Мария Бакалова, облечена съгласно мен като тънък млечен шоколад. „ Станиол и лачени ботуши “ бих кръстил биографичен филм за нея, в случай че ми бъде поръчан подобен. Възможно е рокличката да идва от частно вариететно празненство, на което са се надсмивали над нощните девойки. Ботушите аха да стигнат до гърлото, само че са се сетили, че има още малко за проявление и са спрели до над коленете. Интересно ми е Бакалова от кое място има тази рокля, или може би просто холивудският пясъчен вятър я е довял на балкона и от прането на Парис Хилтън... Любопитно ми е също роклята дали е облечена преди да изпие  чашата си с вино или след предхождащите я. Предполагам най-искрено, че в случай че ми дадат топ от подобен  плат, бих направил нещо надалеч по-забележително. Мария, с мене тръгни, както пееше Кеца, само че по- добре Спри, не си отивай.

Точките на Кусама са многоточие. Точка!

С
респект към 93-те и години, само че съм изцяло отчаян от дрехата на Кусама. Знам, че точките са съвременни, само че бива ли жена с такова състояние да не пресметне най- ужасяващото събитие тук. Та, скъпа Яйои, през днешния ден е съвременно да се носят четен брой точки. Доколкото преброих, Вашите са нечетен. Гаджето ме гледа смръщено с боксерки на лилави точки върху жълта основа и брои дружно с мен. Прав си, казва- нечетен брой са. Взираме се отново, чудим се това стена ли е или ексцентрично покривало, да броим ли и там точките или всичко на всичко дрехата е единствено тази рокля...Викнахме вуйна Нонка от комисията по съботните напивания и тя брои, изчисляваме, пето уиски се налива а няма изброяване. Затова взехме решение по хипотеза, че госпожа Кусама  е точков ребус, който не може да решим. А и кой желае да се отваря втора бутилка за някакви си точки. Точка!

Моден успех за Соколова и доктор  Павлова

Истинска приятност за окото е визията на двете съумели дами. Рожденичката Ирена Соколова вибрира в розово, подсилено  от яркостта на слънцето а закачлива брошка свети в талията. Полата е звънлив позив за естетическо внимание, без да бие камбаните прекомерно мощно. Тя обаче акцентира добре завършени крайници и всичко, което един джентълмен би желал да прегледа дискретно. До нея- доктор стоматолог Венета Павлова е свалила небето по себе си и го е умалила до лилаво съзвездие. За сведение на доктор Павлова, виолетовото е съвременно в този сезон дотолкоз, че се наложи да си купя тиган в същия цвят. Черната дреха е чудесно скроена и върху нея могат да се вършат деликатни фешън прибавки, като шал, брошки, огърлици и прочие. Никой не би могъл да има зъб на подобен усърден жанр, нали? Прическите на двете дами са съвършени и близки до това, което носят принцесите.

Странна естетическа карма...Камелия

Гледам тази панорама и в главата ми звучи Карма, карма, карма... Камелия, на господин Бой Джордж. Истинска карма си е да се движиш на ръба на естетическия бръснач, който оставя в действителност, трайни следи. Певицата ми припомня Данчо Лечков, не поради прическата а поради тази риза, каквато персонално той ми подари преди време. Ако би трябвало да съм прям, имам подобен чеп, заради което ще отмина нейния с почитание, само че не и самопризнание. Ботушките ме пращат на уличните празници във Виена, където с цел да се угоди на екскурзианта, се вършат всевъзможни исторически какафонии. Може ли да впишем Камелия в Прилепът да вземем за пример, само че там има женски функции по този начин деликатни, че не желая да ги произнеса в слово. Украшение на булчинско бедро ли е това в основата на конската опашка или ми се присторва в тъмното? Хайде, Камелия... Ти си!

Ивана да върви при Киркоров. С общ дрешник!

Ивана следдрожденно е в лапите на Великден. Миналата седмица бе облечена в гущерово зелено, в този момент в блестящо жълто, като писано яйце. Само дето не е писано а бих казал- писнало. Писнало ми е най-малко на мен от парада на суетата, в който може да има най-малко малко примирение и то освен от страна на Ивана. Попфолк арената се е трансформирала в гладиаторски битки по надцакване коя първа ще събере очите на феновете си. Този цвят е добър за Ламборгини, за врата на безценен ледник и за великденско яйце. Който реши да го направи на дреха, несъмнено би трябвало да получи Нобелова премия за храброст. Къдрите на плата придават на облеченото оперетност, каквато не виждам да действа в чалга нощните заведения. Ивана може да е царицата на сцената само че не и на чардаша. Ориенталските почуквания по ръцете и деколтето опровергават стилното ми доверие към положителната ми другарка и и пиша слаб две, освен тъй като е слаба. Предизвиквам я щом желае да се облича по този начин, да се оженят с Киркоров и да си разменят облеклата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР