Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Минчев: Беновска да върви в Пайнер

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Евро по пижама измежду бял ден

Хей, звездички, хей ги три, облечени до една в смущаваща ежедневност. Ако тръгнем от Катерина Евро, ще признаем смелостта и да носи тази пижама измежду бял ден, в случай че тримата не са в някаква паралелна галактика. Зеленото и сатенът са подобаващи единствено за тюрбан или спално долни дрехи, само че кой съм аз да споделям на една Евро в Европейския съюз какво да прави.

Тя може да отглежда домати но  аз доматите с колците не ги хапвам въпреки всичко. Гаджето вика- какво ще кажеш за Мустафа Чаушев. Гълча го, че това е Орлин Горанов и стартирам да си напявам песни на Кидика. Орлин Горанов в действителност е облечен като бранител по дело за естетически закононарушения. Ответник би трябвало да е Марги Хранова, по  която се боричкат черно- бели трепети. Гаджето, което публично си е събрало багажа твърди, че най-вече харесва песента “ на Хранова- Ако си дал.

Прея, от сърце ти се дръзвам

Да мечтателствам Прея ми е все едно разходка по Портобело роуд в Лондон. Там цветове, кройки, форми и възрасти се кръстосват в съчувствен хаос. Блузата- същинско пюре от моркови като цвят, се стича и наднича във всички направления. Тя оголва непредвидени абзаци от фигурата на певицата а презрамките ме карат да употребявам силата на погледа си с цел да ги поваля.  Полата всява недоверчивост дали не е някогашен покрив на каросерия.

Тя е груба, дръзка, високомерна и май е най-добре да не беше съшивана като такава. Обувките несъмнено са някогашни саксии, в които е изработен опит да цъфтят кактуси. Беше ли споделил Радой Ралин- когато цъфнат налъмите... Гаджето ме наподобява строго и пуска високо Уитни Хюстън, нима млъкна. Прическата на Прея е преяла от престарание и в случай че не срещне някои по-талантливи ръце, може да е повод  за различен коментар. 

Михаела  в сериал от жълта досада? 

В тази фотография на Михаела Маринова отекват мемоари от песента за патето Яки. Жълтото е превзело силуета на певицата, в раздърпана и комплицирана настройка. В предната част имаме разкрояване, което бих сравнил с разкрач на чатал, с препаска на статист в исторически филм. Роклята, в която зървам стилове от 60-те, 70-те и 80-те, елементарно може да се трансформира в пола, елек или боди, съгласно разпада на шевовете, с които е съшита.

Мундирските копчета унищожават целия съблазън, който може да се изрови от облеченото. Те придават суровост, само че и ме карат да се дръзвам. Маринова може би се любува на този дизайн, с който прилича на мажоретка. Прическата би била по-подходяща за вечерно облекло, някаква мека тафта, в бежево, топаз или всичко, което не е жълто. Ботушите могат да послужат за нова визия на Азис, в случай че реши да се върне към благополучните му някогато импровизации на жена. 

Десизо Монни се готви за бал 

Определян постоянно като фешън император със международно въздействие, Десизо Монни удостоверява всекидневно този си статут. При среща на високо ниво в Европа неотдавна, той сподели изключителна класа в типичен тонове и кройка. Като хазаин на едноимениия летен бал в Плевен, Монни задава код за обличане, който елементарно може да бъде спазен и открит за следващи сходни събития. Тук той акцентира своята бизнес и естетическа непоклатимост, оставяйки избора му самичък да приказва за себе си. Наличието на спортни обувки в този отбор приказва, че стилният император е надживял предразсъдъците и постанова трендове, с които близките да се преценяват.

Беновска да върви в Пайнер 

Беновска пита, само че и аз запитвам. Беновска с каква фешън пита помен прави, че наподобява като че ли буля Версаче, при започване на кариерата и. Питам Беновска как  и хрумна да облече този розов нищоризон, съставляващ горната част. Тук има детайли на усмирителна риза, без да са намесени ръцете. Усещането за естетическа полуда се мотивира  и от полата- нещо като драсканици на новак преподавател по изобразяване. С прическата и обувките, Беновска може да потропа ведната на вратата на Пайнер откъдето считам, ще и отворят с подготвеност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР