Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Гаджето ми носи чаша вино и ми пъха снимка под носа. Много е яка Мира

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Мира Добрева - все по-яка и секси...

Петък вечер, няма нищо по малкия екран а аз дочитам Кант. Гаджето ми носи чаша вино и ми пъха тази фотография под носа. Много е яка Мира, нали. Ами не, не е яка, доста фина жена е, споделям, признавайки лека лексикална старомодност. Този път Мира Добрева в действителност ми харесва, в комплект с позата, прическата и тази красива рокля, която явно най-вече разчита на цвета. Тъкмо да се изкажа за ужасното колие и забелязах, че това е микрофонът. Но човек може да е подведен, когато е петък към този момент и гаджето ми сервира бяло вино. Обувките, въпреки да са с ужасяващ ток, са на мястото си най-малко във връзка с цвят. Иначе токът е...до ти спре токът.Тук вибрират секси подмятания, ефирът тупти от прелест и сексапил. Браво, Мира, доста си яка, както гаджето ми се показва.

Сърчаджиева - цяла в цветни отоци...

Нещо приблизително сред Снежанка и залята с едноименната салата е Александра Сърчаджиева. Навсякъде бяло и тук там бонбонки Детска наслада, се редуват с цветни ленти- истински отоци на алено, жълто, зелено и синьо. Актрисата едвам се вижда отдолу под качулката, наподобяваща остарял уред за къдрене а обувките са като две полски фиатчета, в които е стъпила. Дали това е скиорско облекло или времената по този начин са напреднали, че дори мога да предположа, че Алекс отива на бал. На бал на пържената риба и картофките, тъй като нека не е решила да се появи по този начин на Руския бал да вземем за пример, въпреки, че наподобява на една съветска матрона ненапълно. Оптически облеченото прави Сърчаджиева да наподобява дребна, изгубена в превода и текстила, както се споделя. Не имам вяра тя да е потънала във всичко това непринудено, а в случай че го е направила, струва си слаб две, който и пиша за избора и слабостта да не му се опълчи.

Цитиридис да потърси стилистите на Слави

Със сако като саниран трафопост, кир Цитиридис пробва да бъде в крайник с модата. Но той е по- скоро с вафла в модата, тъй като може би сладките произведения по принцип  са виновни за наедрялата му фигура. Цветът на прясно сварена тиква на лишеното от идентификация облекло, удря в очите, тежи в мислите и задава въпроси по отношение на избора на пухкавия  водещ. Защото не зная кой през днешния ден би се облякъл по този начин, в случай че не е поканен на лов на глигани. Ще обърна внимание на ризата- тя жужи под тежкото его на връхната дреха, цъфти в лична апокалиптична ботаника, ври и кипи цялата в естетическа пот... Пак ще попитам- кой би си поставил такава риза, може би някой счетоводител след първа заплата. Сламената шапка запраща целия облик в ферма, където с изключение на да реже захарна тръстика, друго не мога да си показва. Николаос, Николаос, привлечи някой от свободните  стилисти на Слави, апелирам. Сигурен съм, че Има Такъв Стилист.

Лейди Гага - същинска лейди Дафинка от Црънча!

Хей, Гага, да си поговорим, като лейди с лорд, скъпа. На една лейди не подхожда чак такова фешън разсипничество, което да води до аналогия с всяка една българска попфолк звезда. Тук също следва въпросът- кой от кого е взаимствал, тъй като май съм виждал тук и там визии като тази. Лейди Гага сигурно не гледа нашенските чалга канали, само че знам ли, може да е сънувала дрешника на Алисия или Галена, може би даже на Преслава. Имената са определени случайно, само че произволът не може да бъде избиран току по този начин. Гаджето ми казва- доста комплицирано се изказваш, по какъв начин ще те схванат чалгаджийките. Имах една ябълка на пианото си и я запратих в посока на огромната му уста. Иначе, какво да ви кажа още за лейди Гага- облечена по този начин бих я кръстил лейди Даафинка, лейди Копринка или лейди Я Смени Тази Рокля...

Ваня Щерева - в естетически отпуск? Не бива!

Когато забелязах тази фотография, първата ми реакция беше да погледна в дрешника си. Оказа се, че имам същото яке, тъй че рецензията ми към Ваня Щерева би трябвало да бъде добре премислена. После се замислих, че аз в никакъв случай не бих носил леопардово яке със зелена риза, нито бих седнал на сходно канапе. Така, че- Ваня, през днешния ден ти отваряш порти за доста естетически негодувания от моя страна. Ако това са дънки, то за какво най-малко не са няколко нюанса по-светли, за какво не са, както през днешния ден е съвременно, стегнати а окончават с раздрипан край...

Обувките, типа- Бела съм, бела юначе, седят като насадени, чак се сещам за Радой Ралин, който питаше по кое време ще цъфнат налъмите. Ако всичко това се постави в миксер, добави му се малко оранжево, капка синьо и златисто, може да се трансформира в моден цвят за боядисване на предверие. Ваня Щерева, която свързвам с положителния усет, очевидно през днешния ден си е взела отпуск, само че дано той не бъде повече от три дни. Нека не бъде!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР