Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Преслава блести като накапана от дъжд магистрала, кой поля с таратор Ивана? и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Киркоров и Лопес- дръж единия, позлати другия!


Дженифър Лопес- вляво, стои до камара от злато, наречена Филип Киркоров. Въпреки, че за тази съветска звезда всичкото злато на света е малко, за какво въпреки всичко се постанова да  носи по доста от него на всяка изява или банкет... Подхождайки с това, дано обърна внимание на златната папийонка, взета като от панта от кафез на папагал. Русите коси на артиста ме връщат към абитуриентските балове през 80-те когато локалната фризьорка правеше всички съгласно наличните източно немски списания. Чудя се, в случай че Киркоров посети Ермитажа, дали някой тапет няма да сметне, че сакото му е неговият зарязан наследник. На тапета имам поради. Съвсем се улисах, че целта ми през днешния ден е самата Дженифър Лопес- също натруфена и блестяща, малко като помощник на магическо шоу, само че на усет и цвет, както споделят братушките, товаришч нет. Лопес носи тиара която по въздествие е първа братовчедка на прическата на Фил. Как кой Фил- ами Киркоров. Като виждам Дженифър ми става мъчително какъв брой постоянно подлагам на критика Галена. Та нашенката си е в пъти по-стилна от тази госпожа. Ох, напълно забравих за Киркоров- това на ръката му пръстен ли е, или е привлякъл духа на изобилието в миг на фешън транс. А може би е пепелник. Какво ли разбирам аз...

Ребека и Чаплин покориха фешън Бахрейн

Внучката на именития Чарли Чаплин- Кийра беше звезда на международен симпозиум в Бахрейн. Тя блесна с изключителна черна рокля, паралелно до известната лондонска бизнесдама Ребека Риофрио. Риофрио, която е ръководител на Британското парламентарно общество по изкуствата, се появи на аления килим в цялостната си популярност, носейки черна рокля, с гарнитура от бяла боа. Обувките на Ребека, вероятно от Маноло Бланик, я приобщават в блестящото семейство на дамите от Секса и градът, в допълнение с нейното величие и начетеност. Кийра бе допълнила изящната си рокля с пелерина вид шал или пончо, плетена на ръка. Двете дами направиха по този начин, че за никого не се говореше повече в сравнение с за тях. Тази вечер фешън Бахрейн бе обуздан безапелационно. Браво .

Роклята на Алисия- плисната чаша айрян...


Алисия, за която от дълго време не бях чувал, навлиза в полезрението ми с триста километра в час. Този дънков чул /недочул/, се натрапва като ромче на опашка за ром и цялостни погледа както барманите пълнят газирани питиета. Много лед и малко наличие. Алисия евентуално търси резултат, който сега е извънредно съвременен в Берлин. В някои крайни квартали, където заселниците носят касетофони на раменете и си викат- ей бро! Дънковият чул /недочул/ на певицата също е и като част от берлинската стена, изпонацапана с графити и други творби на уличната живопис. Бяло рокле с неразбираем за мен генезис, се лее като чаша айрян в нищото а изпод сини обувки се натискат към пода с цел да не полетят и потърсят подобаващите крайници. Викам- я каква хубава нафтова печка има Алисия а гаджето ми ме хока- това е лек автомобил, бе дарлинг. Трябва да сменя гаджето...

Преслава отново е объркала роклята...

Очевидно ламето, пайетите и златното са на мода, която аз съм проспал. Простете! Преслава, сходно на Лопес и Киркоров, свети като накапана от дъжд автомагистрала, облечена в рокля с богата претрупаност. Декорацията в предната част ми припомня на преяли глисти, съчетали се в синхрон, комфортен за кючек. Много красивото лице на певицата се губи под прическата, предходна на назад във времето, евентуално поради несъзнателно придвижване. Ако Преслава не е наедряла по хранителни или други аргументи, тогава роклята би трябвало да бъде хвърлена на място, където елементарно да бъде открита от Азис или различен, на който допускам, че ще му стане.

Недостигат жълтък и сминдух при Ивана...

Кой поля с таратор попфолклюбимката Ивана? Само да го хвана! Виждате ли- постоянно съм харесвал менюто да е илюстрирано, само че тук в действителност е изсипан цялостен котел от драгоценната студена, българска чорба. Певицата като че ли наподобява даже удовлетворена от този резултат, в който виждам още детайли от лимон, лимонтузу, парче любеница и изобщо- всичко, което българинът обича да директория през лятото. Да, само че на мен ми се поду стомахът единствено от гледката, да не приказваме в случай че би трябвало да се преглътне всичко това. Виждам ли слива в това или всичко ми се слива...Синя слива би била удачна под формата на ошав в случай че нещата се объркат. Сещате се... Този цветови запек може да бъде провиснал единствено в случай че най-малко една от трите елементи беше едноцветна. А то- сакото, дънките и боди-то клокочат в общ котел на недоразумението.  Къде е чавката, за която допускам са предопределени тези обеци- същинско железно находище. Като погледна на картината отдалеко ми идват мислено единствено три думи- шоп, секс шоп, фотошоп!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР