Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Софка поднесе „Златото на Маккена”, Защо Емилия да не изглежда като Дита фон Тийз? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Розов „ полиген ” залива Поли Генова в пенбяно …


Ще нарека този загадъчен жанр „ полиген ”, като позволявам, че  плата от който е сътворен също ще понесе това име. Може би някой ден „ група английски учени ” ще открият, че полигенът е плат, довел до едноименен жанр в България, открит и стартиран от едноименната певица. Извън този другарски каламбур с Поли, в действителност желая да я насърча да облече нещо, което повече да се върже на звездната и аура. Да, зная на какво са способни стилистите, само че Поли е момиче със лични критерии и следва да им се опълчи. Погледнете чепиците- да, това не са обувки, в моя смисъл на думата- които заемат едно пространство, сравнимо с макет на полско фиатче. Те са шарени, създаващи цветова епилепсия, на несвикналите с толкоз шарки и цветови обрати. Хубаво е, че чепиците се връзват с прическата, евентуално взета назаем от остарели фрагменти с Петя Буюклиева. Бъркам ли, че двете бяха в едно и също музикално шоу преди години… Гащеризона се нуждае от незабавно преливане, простете- заливане с блажна багра и в случай че намерите жълта, ще е най-добре. След това залейте случайно място с бежево и забъркайте до унищожаване на сегашния цвят. Господи, Поли, толкоз главоболия ми причинихте в събота, ще си пусна Милко Калайджиев.

Трънлив фешън дует на Бойка и Гери Никол!

Трябва да се снабдя с металотърсачка преди да обходя минното фешън поле на двете ми благи приятелки. Лейди Би- постоянно усмихната и занимателна в метода са на обличане, носи черен потник, върху който виси, седи, пречи и въобще тежи нещо като находка от потъналия Титаник. Който се наеме да направи експертиза за изгодата от това парче, дано разчита на две предложения за концерт на Чая, по този начин или другояче никой не знае по кое време ще е отново идващия. Не желая да мина метър, само че Бойка Щерева може да направи още някого благополучен,  тъй като в този момент ми би трябвало пояснение това червило ли е на устните или певицата е паднала по лице, до момента в който е нанасяла глазура на торта. Пак Щерева- какви коси, едничка ли госпожица, напряко ми идва поезията на Павел Матев. Не са коси а същински водопади, оцветени като че ли от водоизточници, произлизащи от фабрика за боядисване на прежда. Има вяра за Гери Никол, симпатично сгушена до колежката си. Бялата блузка- да си го кажем направо- по никакъв начин но по никакъв начин не и отива. Освен, че я прави да наподобява много наедряла, дребната чародейка наподобява съгласно взора ми, с леко късо вратле. Липсата на ръкави прави ръцете да наподобяват по този начин, както един джентълмен не трябва да се изрича обществено. Нещо бухнало надолу- пола-панталон, единствено пола или единствено панталон, търси мястото си в обществото, по този начин както бижутата, прическата, устните.

Софка сервира „ Златото на Маккена ”?

Пак Софи Маринова. Пак нещо като шапка за баня, единствено че блестяща като супена купа от алпака. Или като горната част на купата на локалния футболен тим в Етрополе. Златото на Маккена и всичкото злато, добивано от перуанските владетели насам. Златото на Софка е като словесното завещание на Софокъл- толкоз огромно, задълбочено и евентуално също толкоз остаряло. Черната основа, вероятно копринена риза, едвам удържа везмото, правещо дрехата да наподобява леко ритуална. Помни ли Маринова Магурата, където се показваше цялото злато на София или е налучкала времената и нравите на това време със синджир, който може да обвърже нея, Гринго, Павароти и паметника на Съветската войска. Да поговорим за грима… Смятам, че службите  би трябвало да наемат спомагателни сили с цел да почистят тези лицеви рисунки, вероятно датиращи от първи час след среднощ, след или преди шумно присъединяване. Очната линия може да бъде наречена напряко безочлива, тъй като съгласно мен, тя прави това красиво лице да наподобява пресилено и пробно. Все си представям Софи с лимонено жълта дълга рокля, не тъй като Веселин Маринов „ предлага ” сходни а тъй като тя ще подхожда на темперамента и излъчването и. Маринова има звездният ангажимент да подарява публиката си с нови и нови визии и това несъмнено я слага постоянно в затруднено състояние. Ако в действителност мога да бъда полезен- да опита с мрачно зелено, тафта, обилни бижута, само че добре подредени в пространствата от плат, които облича.

Ротарова удивлява с бяло хайку!

Фееричната принцеса на приложния дизайн Лазарина Ротарова още веднъж ни сервира естетическа изненада. Сметановия цвят на тази забавна, напряко покоряваща рокля, носи доста летния чувства и те не са единствено за сладолед на съчка. Тук се съдържа цялата философия на лятото, по този начин съсредоточена, по този начин красноречива, като че ли изписана от японски калиграф. Самата рокля е едно хайку, което с малко способи да споделя разнообразни и дълги истории. Ротарова прибавя към това шапка, която я родее с Джаки Кенеди и Джоан Колинс.  Този благороден аксесоар покрива съвсем изцяло всичките ми упования за жена с усет и жанр. Дизайнерката се трансформира в кралица на морето с една неволна сиртаки- хореография, която разрешава на плетивото да господства върху кенара и да му придаде придвижванията, които му подхождат.

Защо Емилия да не наподобява като Дита декор Тийз?

Колебая се, хора. Емилия играе черния лебед или…черна вдовица. Воалетката наклонява везните доста повече към второто, с уточнението, че на попфолк равнищата, на която се изявява певицата, могат да никнат какви ли не фешън плевели. Извън тези мрачни съпоставения и поради, че Емилия е една красива жена, даже да оставя встрани воалетката, надолу пък се пъчат пера и перушини, които удостоверяват първичното ми усещане, а точно за черен лебед. Това, в действителност наподобява на цяла задна част на щраус, който освен, че не си е заровил главата в прахта а гордо я пъчи на показ. Ръцете са идеални за малко бижута, перли, диаманти, само че позволявам, че стилистите на госпожата са проспали тази опция. Под паниката от пера проличава възвишен таз, затрупан с добра на първи взор пола или долна част на рокля. Аз персонално считам, че когато труженичките на попфолка поемат нещата в свои ръце, то те ще имат доста по-успешни естетически достижения, в сравнение с тези, за които заплащат. Или най-малко по този начин наподобява. Бих добавил тук една черна широкопола шапка, по този начин Емилия може да се приближи до Дита декор Тийз, само че за задачата би трябвало първо да махне воалетката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР