Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Емилия между Дони и Елвира, винил и ванилово пристягат опасно Лепата ни Брена И ОЩЕ…. + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Емилия сред Дони и Елвира...

Предполагам, че една от невестите на попфолка Емилия, се е направила по този начин за годишния карнавал в памет на 80-те. Нямам друго пояснение, в действителност, за тази розова шапка на мътни петна, носеща мемоари за Елвира Георгиева, та даже и за Дони от епохата му с Момчил. Шапката умерено може да бъде предоставена на домакински любим в която да хърка, драще и прави своите си скотски работи. Шапката може да служи за предпазване на щипки или за похлупване чайника с цел да задържи топлината. Това, уважаеми, се прави на някои чаени церемонии в Англия. По- надолу виждам крайници, като че ли минати на боди арт от Яхнаджиев, само че вторият взор удостоверява че това са просто панталони. Ако се разгласи конкурс за име на панталоните, допускам че първите отговори ще са сходни на… „ Марулите поникнаха, люлякът ми замириса ”, „ Хей, поле необятно, червен мак цъфти усамотений ”, може би също по този начин и „ Има ли цветя на леглото до теб… ” Какъв ли отговор ще получа от Емилия, в случай че я попитам за какво се е облякла по този начин. Мисля, че първият ще е… „ За тебе, братко ”, на което аз ще отвърна, че очаквам „ Втори дубъл ”. Емилия ще ме нокаутира със „ Смелите има всичко ” а аз безропотен ще завърша с… „ Тръгвай си ”, „ Да бях от гадните… ”

Измислени флагове и „ чекмеджета ” по роклята на Лулчева!

Роклята на Силвия Лулчева ми влияе като писалищен чекмеджета, заковани върху тапет. Керемидени на цвят абзаци от дрехата стоят напречно и наперено върху флорална тоналност в един бледен цвят. Дали това е бежово или телешко варено не се ангажирам да дефинира, само че сигурно е най-неподходящото за такава миловидна жена. Виждате ли яката, където все едно участва знамето на Украйна, единствено че видоизменено и недостоверно. Навсякъде плющят знамената на неизмислени още кралства и републики, като имам поради комбинациите на розово, черно, жълто и бяло към ханша. На пагоните – друга досада, части прибързаност, нахвърляни цветя и цветове по баира на коприната. Но, както споделят, пътят на коприната е дълъг и това се удостоверява от несекващите цветови хореографии. На мое дясно и към гърба прелитат ятата на някакви скални рисунки, кой знае за какво обхващащи бедрата. Като цяло роклята е изсулена, бъбрива, жужаща от диспропорция, за което шарките способстват още повече. Върху всичко това би трябвало да се насадят глухарчета. И по този начин, стигнахме до прическата, която би била най-хубавата дружинен началник на упоменатите насаждения.

Шонлебе и Роси дефинират седмичната мода

Българското бизнес светско пространство, въпреки и лимитирано заради редица аргументи, продължава да бъде сцена за прелестни фешън прояви. Носителката на десетки оценки за приноса си в здравословната бизнес среда в България Силвия Хрисимова- Шонлебе, приветства блясъка и светлината със всяка своя демонстрация. В този случай възторзите са за една красива рокля, започваща тържествено и полягаща в краката и с естетическо примирение. Горната част на облеченото, съпоставима с всяка една, принадлежаща на дама от кралското семейство, внушава великолепие и предимство, импониращи на в действителност отличното бизнес добро име на Шонлебе. Компания в този възхитителен кадър и прави безконечната мис България Роси Иванова, чиито опит на сцената ни минимум не засенчва преуспялата и другарка. Иванова наподобява съвършено в тази рокля- същинско отвлечено нощно небе, надиплило се върху нежния контур. Прическите на двете дами, без значение от диаметралното им разграничение са образец, който мога да препоръчам на тези, които биха се разпознали в тях.

Анн-Джи се завръща на сцената все по-шарена

Когато Анн Джи срещне Теди Георгиев нещата в никакъв случай към този момент не са същите. Вярна на стила си, певицата е с коси в цвят и въодушевление като разплетена стомна чиито заряд пък се е излял върху природата в близост. Сивото  на Анн Джи, простете, сивото въобще, се е разпръснало по тениската, украсена още с жълта стрелка. Така е на плажовете, някои деликатни места са обозначени със стрелка с цел да знаят накъде да тичат тези в потребност. В огромна потребност от състрадание е и панталонът, чиято дължина се е изгубила някъде в шивалнята или е послужила за изработка на шапката. Черната шапчица от своя страна тържествено импонира на якето на Теди Георгиев- огромен купонджия и също артист. Той е татко на певицата EVA, само че не сме тук с цел да го хвалим, я. Теди е с панталон, който повече би отивал на един Баланчо, за който даже не знам с какво се занимава. Но ще му отива и всичко, което носи Чая и тези в На кафе. Балан-сирано е и якето, под което са се навъдили десетки щампи и давам премия от две стотинки на всеки, познал какво изобразяват те. Дали това пред гърдите на Георгиев е патрондаш, не зная. Може би е подробност от клипа на възможна негова нова ария „ Теди за пердах се стяга ”.

Винил и ванилово пристягат рисково Лепата ни Брена

Как е по-правилно да се каже в този случай- Лепа Брена или…лепне Брена. Защото това винилово джемпърче, напряко ванилово като цвят, ми наподобява на материя, по която да залепват мухи в елементарен ресторант. Дано са обработили материята с нещо, което да избави мухите от изкълчване на краката им, тъй като облеченото наподобява леко и на зимна пързалка. Виждаме транспарантен колан, чиято тока може да мине за реанимация на към този момент уловените мухи или пък приемна за нови. Ако сте муха, апелирам, запишете си час на следните номера. Ако пък желаете да разгледате от близко материята само че не сте муха, напишете къс имейл на Лепа долна /черта/ Брена, маймунка и прочие…Някога в случай че Брена реши да се раздели  с обсъжданата към този момент дреха, наддавайте- от това ще излязат мушами за най-малко две кухненски маси. Косите са съвършени, в тях има от това парижко неспокойствие на младата Бардо, толкоз мощно неспокойствие, че може да обърне всяка естетическа лодка. Уместно ли е да запитвам съседката ни от кое място си набира този фотошоп или ще е прекомерно лично…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР