Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Стораро и Емилия да се явят на модна матура, Йовович с пеньоар на червения килим и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Три пъти Браво за Джейн Фонда


С откровено удивление пиша за тази дама, постигнала освен триумфите на младостта довела я до висините на привлекателността и славата. Тя е постигнала триумф най-много в това да влезе в своите 80 години  без да губи достолепието на възрастта. Преминала през разновидностите на модата, прически, театрални дрехи, Джейн е устояла да бъде в златната среда на това прелъщение, запратило доста звезди в забвение или страдание. Облеченото от Фонда през днешния ден е още един отговор за пълноценно съчетаване на класика и мода, на сливане персоналния сексапил и предложеното от дизайнерите. Брилянтна вечерна рокля, чиято бистрота позволява видимост съвсем на всички места, без да носи порочни послания. Тежките капчуци от пайети по деколтето, ханша и ръцете, оставят актрисата зад загадъчна мъгла, третирайки я като трошлив шедьовър, който би трябвало да бъде непокътнат само че и показан. Не съм изцяло склонен с цвета на косите, тъй като на Фонда би траял да и отива русия цвят, за какво не червеното… Тази визия, оставяща ни без мирис, може да изтръгне от нас единствено едно малко и искрено- Браво!

Йовович с пеньоар на аления килим?

Не зная какво тъкмо е правила Мила Йовович, когато са я повикали на аления килим, само че допускам е правил броколи на фурна. Облеченото от нея наподобява на домакински халат, в действителност първокласен, само че халат, предназначен да и служи в преходите сред спалнята, банята и кухнята. Преди да запитвам какъв брой тъкмо зехтин поставя на дъното на тавичката и сиренето на ренде ли го реже или на бучки, дано забележим чорапките. Сладки, сиви, скучни чорапи, каквито носи всеки възрастен до камината или когато отива да си купи самун. Обувките на Йовович са толкоз странни, че могат да бъдат върнати на онази етажерка в музея на обущарското изкуство, основан надалеч преди рождението на актрисата. Умилителни са къдричките на роклята, разкриващи благо колянце, върху което щеше да отива един чорапогащник в физически цвят. Кога ли е валял дъждът, накъдрил косите на Мила или това е следствие от спарения кухненски въздух до момента в който е правила броколите. Аз, броколите, блага Мила,  първо ги удушавам, след това ги обливам със синьо сирене и запичам на умерена кухня.

Стораро и Емилия да се явят на фешън матура

В този приветлив попфолк дует оживяват строфите от една доста естрадна ария. „ Черно и бяло в нас се преплитат, в неразделен кръговрат ”. В ролята на черните клавиши е Тони Стораро- мъж великан, с доста богат глас само че и доста непретенциозно въображение за облекло. Все съм си мислил да дръпна Стораро настрана и да му приказвам дълго за модата, да го заведа на фешън странствуване в Лондон, да отворим един азбучник на международните мъжки дизайнери и да четем и четем на бутилка шампанско. Впрочем, имал съм поради Фики Стораро. Бърка се човек. А Емилия- друго попфолк синигерче, кацнало съгласно мен на нежен естетически клон с определеното от нея облекло. И тук черно и бяло се преплитат, само че не мисля сътрудника сътрудник Иван Тенев да е имал поради рокличката и. Странните шарки по роклята са като пристигнали от разнообразни фолклорни мотиви- виждам шевица от Северна България, само че виждам и от Южна. Дълга плетеница начело пробва да сплоти привидно безсмислените шарки, една от които, навръх ханша, наподобява на облаче ле бяло, де си ми летяло. И още един претекст не е на мястото си- ръката на Стораро в една от извивките.

Участва ли Прея в Кухня, облечена така…

Признавам, че Прея е разхубавена и свежа, с нова прическа и актуализирано лъчение. И точно  в този момент на унес, на незабавно разпръскване, в лицето ме удря букет, усърдно ситуиран върху черна основа. Латинки или божури са това не се ангажирам да диагностицирам, само че дали от разтегателната материя или по други аргументи, всичко малко е преувеличило размера и въздействието си. Виолетови листи пъплят по певицата, а деколтето дава шир на това, което се съдържа под него. Сменила ли е Прея гримьора си? Тук има доста повече класа от други нейни появи, само че въпреки всичко си мисля, че облеченото можеше да подхожда повече на пеньоар или спално долни дрехи. Винаги съм си представял девойката с шапка, за какво не и с една копринена забрадка на главата, като филм от 60-те години. Тук подходящо можеше да бъде приложено кремавото, над което да се извисят цветни претекстове, само че върху шал. Някакси тук като че ли всичко наподобява добре, само че не във времето и мястото му. Освен в случай че Прея не е облечена по този начин в ролята си на участничка в сериала Кухня или пази Бог- модерно продължение на Династия
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР