Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Илиян едва догонва 100 кила с Версаче, афтър заразЪ модно парти при Дамян и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Моля, посрещнете на крайници Нейно Величество!

Безспорно най-влиятелната жена в света е и може би най-стилната. Елизабет Втора- Кралица на Англия, навършила оня ден уважителните 94 години, наподобява по-добре от всеки път. В днешния кадър, Нейно Величество подава ръка на този необикновен цвят, характеризиращ цялата и царственост, великолепие и нюх за хармония. Цикламеното дискретно е комбинирано даже с червилото а леките и свежи отклонения в бяло са тактично разпределени в детайлите. Белите ръкавици са на уважително разстояние от цветето в шапката а перлите са един колорит откъм страната на слонова кост, по този начин, че няма явно претрупване. Насърчителният жест на ръката разрешава да се открои фина блузка, чието далечно съпоставяне с бродирана забрадка за чай, може да се окаже удачно и достоверно. Нейно Величество е едно самоуверено управление по жанр освен за поданичките си само че и за цялата международна общност, за дамите в политиката, за домакините, за всички, които желаят и могат да си разрешат да и подражават.

Дали наш Джорджано облича Селин Дион?

Това назовавам аз да те заловен по бели гащи не, а по карирана рокля. И какви са тези заешки уши, които да се борят за преимущество пред всичко останало е невероятно. Селин Дион потъва в своя кариран бархет по този начин, както Титаник е потъвал тържествено в океанските води. Кройката ми припомня за прилежна скандинавска стопанка, може би пра вуйна на Пипи Дългото Чорапче. Вижте сандалите на госпожата, съсредоточили цялата естетическа индиферентност на земята. Бих приел  каретата като карета, която води мозъка в полетата на престояване на скуката, само че единствено в случай че не бяха по този начин черно бели. Ако част от палитрата беше в неясно оранжево или зеленикаво, можеше да възприема гледката, която продължава да ми влияе като текстилна килия. Чантата в ръцете на Селин обобщава отношението и към модата и в случай че не е предопределена да събира боклуци в градината, не зная какво би било приложението и общо взето. Опакована ли е певицата от някой Джорджано на международната мода или е рефрен от богданината ария „ Аз ще бъда с чудна рокля, ших си я сама… ”

Облечена ли е Преслава в режим…неприлична?

Отчитам повече от 15 000 гледания на тази фотография на Преслава в Инстаграм. И грам по грам стартирам да съзнавам, че има в действителност нещо привлекателно в този суичър, да си го кажем направо- спортен екип на певицата. Тук като в бояджийски завод са тествани поредно цикламено, черно и слонова кост, като поръчка на развалена в зрението клиентка. Едрите цветови наноси малко припомнят на пътна сигнализация, както се досещате леко ексцентрична. Лентите могат да бъдат взети и за пешеходна пътека пред дома на Азис- по този начин де, това цикламенко ще го подсеща да пресече ли, да остане ли на място. Да завие вляво или… вляво. Преслава е натоварила визията с плетена шапка, каквито преди време носеше Мария Илиева. Черна с бял надпис, шапката може би е на някой комшия, с който си е разменила я шифонена пола я габардинено палто. Някой да знае дали Денди живее покрай Преси… Както и да е! Харесва ми неналичието на доста грим и умелото прилагане на фотошоп, даже мога да позволи, че подобен въобще не е употребен. Да похваля и добре подържаната ливада, чиито цвят възвръща изтощеното зрение а и става да опънеш една… завивка. Дрехата е малко в режим…неприлична.

Илиян едвам догонва 100 кила с Версаче

Какво ли не прави модата от някои господа…Ето тук, вижте, тъкмо тук, при този издокаран юноша Илиан, тя е взела връх, който не са могли да реализират ни Панайот Панайотов ни Георги Христов. Да не приказваме за легендите в естетическия отрасъл Петя Буюклиева и Венета Рангелова. Якето на Тупалката грее като топографска карта на слънцето, като уголемена и осветена чаша на Версаче, като част от супник на същия, като фотьойл в богаташки съветски дом, като баня на заслужил герой. Погледнете гривната! Не пъшка ли от там мъжествената мощ на същински владетел на сцената, делена в годините с Ивана, Галена, Галинчо и който се сетите… Блузката, благи дами и господа, прави симфоничен свършек на облеченото, като съчетава цветове и форми, съпоставими с музиката да кажем - Пръстена на нибелунгите. Кой Вагнер на стилистиката е направил съчетанията и какъв брой е коствало това на звездата не знам. Но знам, че Илиан леко върви по пътеката на рап сътрудника си 100 кила. Брадичката на благия ми другар опровергава всичко облечено по него, тъй като е като на свещеник или най-малкото на някой професор, изпратен да изследва бубулечки в Камбоджа.

Афтър заразЪ фешън празненство при Дамян?

Ди джей Дамян ли е това или  ди джей … Димят? Допускам, че чаровният ми другар може би е съгрешил с бърдуче  вино и по този начин е стигнал до избора на облеклата, които виждаме. На напред във времето се самоизтъква куртка от маскировъчен плат, която не отива на ферарито в… левия ъгъл. Дамян по-скоро да си поръча БТР, само че не групата, а машината. Дънките са с кройка и цветове, които позволяват да бъдат взети за дамски, или най-малко такива, принадлежали на Бени Хил. Ефектът на минати с белина е толкоз досаден, че ме запраща в 80-те години, когато доставките на фешън облекло бяха лимитирани и доизкусурявани в домашни условия. Интересно продължение на дънките е дънковото яке. То съвсем се слива с войнишко зеленото поло, чиито пол се губи в прегръдката на толкоз разнороден текстил. Оранжева кръпка като пришка се набива в очите откъм дънките а татуировките самоуверено заместват чифт ръкавици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР