Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Пълен Титаник при Тита, сини очила и стар рефрен за Любо и още + снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Град Плевен и България към този момент имат своя частен клуб, по сходство на английските. Откриването му беше съчетано с юбилея на неговия собственик Десизо Монни. Директно от аления килим предаваме фешън елементи от вечерта, които оформят естетическия образ на август.

Златка и Монни в два нюанса алено

Щастлив кадър, в който се помества цялостната хубост на това събитие. В средата- изрядният хазаин, облечен съгласно дрес кода във вишнево и сребърно, в компанията на брачната половинка си Галя. Нейният сребърен избор бе допълнен от свежи знаци на кралската власт със скъпоценни и полускъпоценни камъни. Благой Георгиев също бе директен участник в стилните възторзи на вечерта, облечен в сиво-сребрист костюм от новата сбирка на Монни и вишнева риза. Приятелката му Златка опонира на старанието на останалите с алено. Тук е и Маги Джанаварова, която ще опиша настрана. Г- жа Елена Кристиано сподели извънреден жанр със сребриста рокля, в която отекваха фанфарите на висшата италианска мода.

Пълен Титаник при Тита

Тита откри частен клуб Десизо Монни в бяло и ресни. Там с бърза динамичност се сменяха придвижвания, разкриващи по какъв начин всяка ресна може да ти счупи екрана а всяко токче да види сметката на панела ти. Ботушите на Тита биха били настоящи в деня преди откриването, когато се изви „ бурята в сърцето ми ”, по скоро- бурята в градчето и когато потопен във вода Плевен се нуждаеше от корав ботуш. Косите на певицата представляваха същинска мостра за изплитане на пелерина за холна гарнитура  или най-малко изглеждаха на изсипан гевгир със спагети. Те се конкурираха с ресните и валяха от госпожицата в звук с държанието на времето тези дни.

Данчо се подхлъзна на стилната стълбица

Сред доста добре признатите посетители на събитието бе радиолегендата Данчо Стълбицата. Всички се любуваха на прическата му, която имаше общо с известния преди време облик Чичко Тревичко, единствено че в русо. Йордан Георгиев се поклони на Плевен и на издигнатото в чест на града от името на рожденика и събра присъстващите на дансинга с песните от своята сбирка. Данчо имаше два разновидността в душната вечер- да остане със сакото си или да бъде по риза. Напълно убеден в решението си, той направи първата част по сако а втората- по риза. Така се разбра, че стълбиците както  в модата и в музиката се изкачват нагоре само че и слизат надолу. Сакото можеше умерено да си остане в дома на Данчо а ризата да бъде с дълъг ръкав.

Маги се изджанавари с облеклото си

Миловидната Маги Джанаварова наподобява не си беше дала напън във връзка с своето облекло. Лично аз си помислих,  „ това нежно творение, несъмнено е от личния състав, за какво не е в униформа, като останалите сервиращи… ” После гласът и върна нещата на мястото си с хубав репертоар, заслужаващ внимание. Дрехата, определена от Джанаварова отдалече приличаше на взета одеве от простора, където плевенските ветрове са изцедили от нея всякаква модност и форма. Леко разкопчана към пъпа, дрехата искаше да покаже елементи от корема на певицата а долната част се държеше като пижама и се свличаше на едва време. С това нежно телце, мисля че на Маги и трябват най-малко още 100 кила, с цел да бъде безапелационна и забележителна на сцената.

Сини очила и остарял рефрен за Любо

Макар да се чака, че „ благосклонността ще е взаимна ”, бих се отрекъл от тази парадигма в чест на персоналното ми мнение. Намирам очилата на Любомир Стойков за изцяло непотребни в компанията на това скучно сако, с което в случай че добави една готварска шапка, стилният експерт може да наподобява на гурме подобен. Очилата, потънали в синьо безвремие, не подхождат и на старомодната кърпичка, каквато през днешния ден не би носил даже Веско Маринов. Тя е остарял рефрен от банкетите на властта преди 1989 година.  Черната риза, в комбиниране с бялото сако пък ме връща във времето на ресторантските оркестри, като постоянно главният артист беше с черно сако и доматена на цвят риза а оркестрантите в бяло и черно.  Каква закачлива поза ни предлага господин Любо- няма да е зле Денди или Драго Чая да си я репетират пред огледалото…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР