Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев

...
Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев
Коментари Харесай

Гилотината на лорд Минчев свисти: Сесил Каратанчева с юларче като Сашка, Сестри Аджови – лъвици в леопард + още и снимки

Предлагаме ви нова порция от мненията на лорд Евгени Минчев за седмичната му графа в " Телеграф ".

РАЙКО СЪС САКО ОТ КОНСЕРВИ?

Харесвам стилното усърдие на Райко Кирилов само че не и крайния резултат. Бялата риза- добре, въпреки и да наподобява на новоназначен келнер, то тя придава непорочност и естетика в безредното сако. Сакото е безредно тъй като наподобява като направено от разнообразни по величина, наличие и етикети консерви, подлепено, поставени са му джобове и хоп- върху Райко. Сакото единствено по себе си е извънредно демоде а жълтеникавите копчета му придават дата на произвеждане някъде след 14 партиен конгрес. Кофти е, че ризата е извадена извън, това издава отношение към нея, което може да бъде подсъдно в случай че това не беше просто … риза. Прическата върви дружно с погледа- висока, устремена, патетична. Стойката на дясната ръка прави артистът да наподобява като космически стопаджия.

СЕСТРИ АДЖОВИ – ЛЪВИЦИ В ЛЕОПАРД

Миналият век ни навестява с изобилното текстилоизливане на сестри Аджови. Двете чаровници на националната ария имат сестринското преимущество да не измислят носия за всяка от тях, тъй че на правилото „ две в едно ” минават фино при избора на жанр и дизайн. Но през днешния ден в театралната мътилка не разгадавам нито един елмаз. Тук тече ръждилката на някакви сукмани, които а да са леопардови пък са … просто плюшени. Бляскави блузи, върху които лежи хороскоп на планетата Земя, примигват като очи на полицай в тъмни шубраци нощем. Тук изкуствените камъчета са толкоз доста, че сред тях стадо златоперки биха си живели живота на воля. Деколтетата им са приютили златисти гердани, върху които волеиздевателства камък,  нямащ претенциите да бъде драгоценен. Прическите са най-голямото доказателство, че Капанов е съществувал и през минали век а също и, че именитият дядо Стефчо май в действителност се е заглеждал по засукани булки.

КРИСТИАНО НАЧЕЛО НА МОДЕН КВАРТЕТ

Един просрочен фешън сюжет от Бизнесдама на годината 2017, когато квартет от съумели дами промотират своето възприятие за хармония. Велизара Авшарян /крайната вляво/, е политически правилна към всяко време и мотив, имайки на своя страна черна рокля завършена като звездно небе, при удобните условия на Козирог. До нея, същински Скорпион, Елена Кристиано улавя багрите на Валентино и ги сервира в копринен букет. Златистите връхчета на косите си сътрудничат ефектно с облеченото и му придават съблазън. Камелия Терзийска също е дипломат на черното а отблясъците по роклята са пратеници на задоволството и прагматичността. Нери Русева, също Телец като Терзийска, стои спокойна и уверена в корсетите на верния избор. Прическите на дамите вършат красиво неспокойствие над всичко изброено.

СЕСИЛ С ЮЛАРЧЕ КАТО САШКА

Много добре, доста добре. Ето един състезател с дребна черна рокля, без за ми чернее пред очите. Но това не е изцяло откровено, тъй като някои елементи просрочват границите на моята търпимост и следва да бъдат подчертани. Юларчето на шията, жанр Сашка Васева, надали подхожда на младо момиче като Сесил Каратанчева, красиво и без нужда да нахлува с токчетата си в блатистите глъбини на попфолка. Гризе ме подозрението, че това е в действителност дреха в две елементи, като общото им влияние е на в действителност лека коктейлна рокля на плажа в Ники бийч. Но стартирам да се светвам, че горната част е единствено повърхностно парче плат, което свенливо разкрива в действителност красивите форми на Сесил. Ако това е поличка, то чувствата ми са за завеска на куклено зрелище или най-малкото на нескопосана горна част от абажур. Обувките нямат нищо общо с действителността, с изключение на в правото си да превозят звездната лейди от едно място до друго. Което, в действителност биха могли да създадат и два коктейла Маргарита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР