Предлагаме на вашето внимание нещо полезно за всички активно шофиращи.

...
Предлагаме на вашето внимание нещо полезно за всички активно шофиращи.
Коментари Харесай

Важно за всички шофьори! Глобата е двойна, когато едно и също нарушение се направи повече от 1 път за една година

Предлагаме на вашето внимание нещо потребно за всички интензивно шофиращи. Задължително подсещаме, че член 182 от Закона за придвижване по пътищата урежда глобите при превишаване на позволената оптималната скорост.

В него попада и един текст, който гласи, че когато нарушаването е наново " наказването е плануванаъа за съответното нарушаване санкция в двоен размер ". Когато едно и също нарушаване се направи повече от 1 път за една календарна година, се заплаща двойно. Освен това, в случай че превишението е с над 50км/ч, при второто залавяне се лишава книжката за период от три месеца, а при трето " улавяне " със скорост над 30км/ч - за шест месеца.

На фотографията може да видите диказателство от изпатил водач, че този текст действително се ползва. Друго, на което може да обърнете внимание е, че санкцията е в размер на 800 лева

Затова, ето един апел към всички Вас, другари. Спестете си главоболията и просто спазвайте разпоредбите за придвижване. В последна сметка няма да стигнете кой знае какъв брой по-бързо, приканват от уеб страницата " Уили. "

 

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР