Предлагаме на нашите клиенти нови пакети със сравнително по-малък разход

...
Предлагаме на нашите клиенти нови пакети със сравнително по-малък разход
Коментари Харесай

Американският модел и как Code Rouge постави стандарти в интериорния дизайн

Предлагаме на нашите клиенти нови пакети със относително по-малък разход и по-кратък период за осъществяване, разясняват от студиото

С годините опит и десетките изпълнени планове на частни домове, хотели, офиси и заведения екипът на интериорно студио Code Rouge е усъвършенствал неведнъж експедитивността си, упражнявал е творчеството си и познава всеки един детайл, нужен за превръщането на брилянтния план в действителност. Защото плановете са съвършени, само че по пътя на тяхното осъществяване постоянно „ изскачат “ проблеми, изискващи подготвеност, инженерна мисъл и смели решения.

Натрупаните познания и умения, а и положителните практики оттатък океана, са в основата на сполучливата тактика, по която Code Rouge работи. „ От началото на 90-те, когато ние стартирахме с първите си планове, до през днешния ден специалността ни се промени доста. Ние се развиваме по отношение на динамичностите на пазара. Вече от години сполучливо прилагаме една тактика, по която се оказа, че работят от дълго време и сътрудниците в Америка. Тя се показва в предлагането на пакетни услуги. Те са комфортни както за огромните вложители, обзавеждащи по едно и също време доста стаи или жилища, по този начин и за клиентите, търсещи съвет, тенденция и помощ при ремонт или преди нанасяне в ново жилище “, разяснява Ружа Стойкова – основател на интериорно студио Code Rouge.
 Цветът на стените, подовата настилка, осветлението... всеки детайл е от значение
Оформянето на цена за направа на съответен интериорен дизайн зависи от голям брой фактори. Някои от тези фактори са размера на помещението и съответните претенции на клиента. Клиентите не постоянно съумяват да си показват по какъв начин ще наподобява съответният интериорен дизайн. Освен това, на пазара се увеличи търсенето на оптимални ценови разновидности за планиране. Във връзка с това, предлагаме на нашите клиенти нови пакети със относително по-малък разход и по-кратък период за осъществяване. Те дават опция за усъвършенстване на общия бюджет.

Преди да изберете съответен интериорен пакет, предлагаме деликатно да се запознаете с това, какво включва той, и да прецените дали това е задоволително за вас, с цел да се избегнат възможни недоразумения.
 Преразпределението на пространството в дома не е сложна задача за екипа. Code Rouge постоянно реализира отлични резултати  Всеки един подробност се преглежда, преди да бъде утвърден. Тези шаблони, колкото и красиви да Ви се костват, в действителност са сбъркани и ще бъдат върнати 
Ето и вариантите, по които от Code Rouge можете да поискате цялостна смяна на жилището си или единствено план за интериорен дизайн. Пакетите са завършени по този начин, че да са комфортни както за клиенти, интересуващи се от ремонт единствено на стая или част от вкъщи си, по този начин и за тези новодомци, на които им е належащо изцяло обзавеждане.

В този пакет Code Rouge включва базовите услуги , които са нужни за правенето на идея за Вашето пространство. Тя ще ви бъде показана от дизайнер на среща в офиса на Code Rouge или онлайн.

Концепцията за интериорен план в този пакет включва:

- еднократно посещаване на място от представител на компанията, при необходимост;

общо систематизиране на мебелите;

- набор от фотоси на употребяваните в плана продукти за обзавеждане, декори, осветителни тела и други;

- лист, в табличен тип, с описания и размери на приложените артикули;

- цветови решения;

„ От клиента се изисква да даде точни размери на помещението или архитектурен проект. При предпочитание за професионално снимане от страна на клиента, то се заплаща в допълнение “, допълват от Code Rouge.

Цената на  пакет „ Материално студио “ варира в границите на 450 – 1500 евро и се дефинира от броя на пространства и функционалностите, които ще се извършват. Пакетът планува 3 срещи онлайн или онлайн с клиента.

От Code Rouge предоставиха визуализации на планове по този пакет и приключените интериори.
 Това е план на дневна от Апартамент " Феникс ", направен с вариантите на пакет " Материално студио "  Реализираният план на дневна от Апартамент " Феникс "
Вижте още от вариантите, с които можете да се сътворите чудеса вкъщи с помощта и упътванията на професионалните от интериорно студио Code Rouge от . За въпроси и спомагателна информация тел.:    и на адрес: гр. Бургас, ул. Александровска 109.

Ето и още осъществени планове, направени с вариантите на пакет " Материално студио "
 Дневна от Апартамент " Диамант "  Кът с мека мебел от Апартамент " Диамант "  Спаня от Апартамент " Диамант "  Проект на дневна Апартамент 303 София  Вече готовият Апартамент 303
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР