Предлагам ви мир, да сложим експертите, които до поемат отговорност,

...
Предлагам ви мир, да сложим експертите, които до поемат отговорност,
Коментари Харесай

Експертен кабинет до декември, предложи премиерът в монолог пред джипа

" Предлагам ви мир, да сложим специалистите, които до поемат отговорност, и до декември да поставим оптимално старания да излезем от пандемията и да тръгнем нагоре ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов и водач на партия ГЕРБ в предаван във фейсбук профила му монолог по сако, под снега, пред джипа си в изборната нощ.

" Предстоят най-важните месеци през тази година, България може още по-добре да наподобява и да се промени. Аз знам какво приказвам и каква отговорност нося. Много се веселя, че толкоз партии влизат в Народното събрание, тъй като ми омръзна самичък отговорност да нося ", добави той.

" Вместо да се дръгляме, кой е по-велик, дано да помислиме дали не може тези последните 8 месеца от година да бъдем консолидирани. Нямаме ли постоянна политическа конюнктура, бъдете сигурни нищо няма да се получи, Светът ни гледа. Слушам, че тези с по няколко % желаят да вършат нещо антиборисов. Добре, правете го, само че виждате какво стана с кабинета на Орешарски. Не можеш да кажеш, че си по-достойният, тъй като не си ", съобщи министър-председателят.



За първи път работихме по този начин, както би трябвало да работи една партия, за пети следващ път спечелихме парламентарни избори. Ние пометохме всички. Ако имаш 5% или 9% и да приказваш от името на народа, е смешно. За мен е най-добре да има оптимално огромна представителност в Народното събрание, уточни още Борисов.
" Мили мими съперници, познавам ви всичките. Всичките сте работили с мене. Израдвайте се хубаво! Вече сте в Народното събрание, ставате депутати! Нали това искахте ". Искахте прелом, че не ни желаят хората. Видяхте, най-позитивната, най-мирната и най-евтината акция организирахме ние ", обърна си той към останалите партии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР