Предлагам ви да спрем с тези мини. Но това са

...
Предлагам ви да спрем с тези мини. Но това са
Коментари Харесай

Христо Проданов: Предлагам ви да спрем с тези мини, България е сигурна територия

" Предлагам ви да спрем с тези мини. Но това са отрицателни информации за българския туризъм, макар че имаше известие от Военноморски сили, че у нас не са открити мини ", това съобщи Министърът на туризма Христо Проданов пред Българска национална телевизия.

" България е сигурна територия. Това е нещото, което би трябвало да разбираем на туристите и хората, които желаят да посетят страната. Единствените контакти, които не поддържаме са с турските риболовци ", ирочнично съобщи той.

" Нека това стане национална цел, тъй като това не е цел единствено на туризма. Ние би трябвало да покажем на света, че сме сигурна територия ", безапелационен беше Министърът на туризма.

" Колапс на туризма няма да има. Ще има сезон, който съгласно мен ще бъде по-добър от предния. Негативно въздействие несъмнено оказва войната в Украйна. Руските и и украинските туристи образуват към 10% от идващите у нас ", акцентира Проданов.

По думите му съветските и украинските туристи може да бъдат сменени с такив от Сърбия, Румъния, Северна Македония, Полша, Унгария и Чехия.

" В началото на другия месец се открива директна авиолиния сред Варна и Краков, което демонстрира сериозен интерес на Полша към България. Няма туроператор, който да открие линия там, където няма интерес ", съобщи той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР